Kendimce ufak ugrastim atarim birazdan nevresim dikimi bitti gecircem onlan ugrastim. Esime kalsa beceriksiz benim tum hamileler patik sapka orgu bisiler yapar herseyi alıştım artık tine
Amaaan boşver hiç takma canım bişey derse beni örnek ver. Herkes Her şeyi yapar diye bişey yok sonuçta sen benden iyisin yine takma kafana

Amaaan boşver hiç takma canım bişey derse beni örnek ver. Herkes Her şeyi yapar diye bişey yok sonuçta sen benden iyisin yine takma kafana
Bilse okutirum zaten bilmiyor senin icin degil tek kuzum cok biliyor gobo ornek veriyor sonrada bende ne biliyon bende hic bisi yapamayaida goriyom diyince yinede usste çıkıyo

Bilse okutirum zaten bilmiyor senin icin degil tek kuzum cok biliyor gobo ornek veriyor sonrada bende ne biliyon bende hic bisi yapamayaida goriyom diyince yinede usste çıkıyo
Bak benim eşim de dayısının eşini yani sürekli yengesini örnek gösterir bana. Yok yengem çok güzel çay yapar yok 4 çocukla her ise koşar yok öyle yok böyle. Bende bıktım artık gidip yengen gibi biriyle evleneydin o zaman beni bu kadar beceriksiz görüyorsan dedim ondan sonra pek kıyaslama yapamadı

Kimseyle kiyaslamiyorda su bu diyor sonrada ben senin iyiligin icin ama birdaha derse becerilli biriyle evlenseydin ozman dicem bende

Teşekkür ederim canım bizimkime attim dalga gecer gibi hah şimdi olmuş öküz :)))) disa dikmistim yorgan ic8ndeyken geri bozup geceden ice diktim olcup:)
Çok güzel valla eline sağlık :) ben moda tasarımı okudum dikiş falan hepsini biliyorum ama elimi sürmem yinede sevmiyorum o yüzden ünv başka bölüme geçtim hatta

Aynen canım seninde çok tekmeliyormu bazen agri yapiyormu:)
Oo yapmaz mi cimcime çok fena hiç uyumuyor ki :) eşim elini koyuyor bazen bu kadar hareket seni rahatsız etmiyor mu diyo :) yoo aksine hep hoşuma gidiyor ama bazen ah yaptırıyor bana da :)

Enn iyisi bikipte yapmamk bende bilmeyip ugrasiyom:)))))
Benim kv de de bilmiyordu hep bana yaptırırdı ben de oflayarak yapardım kadın en sonunda dikiş kursuna gitti kendine de makine aldı hobi olarak başladı şimdi para kazanıyor diktiklerinden:) yani bilmeyip uğraşmak bak daha iyi

Oo yapmaz mi cimcime çok fena hiç uyumuyor ki :) eşim elini koyuyor bazen bu kadar hareket seni rahatsız etmiyor mu diyo :) yoo aksine hep hoşuma gidiyor ama bazen ah yaptırıyor bana da :)
Ayni benimde elimi koyunda sanki elimde gibi hissedipyom
Bizim kv becerikli hersey yapıyor esim heral onubornek veriyor bazen kv sakasina yatiyonmu bisiler yap bebeğe diyor ortalık karistirr gibi esimlede konuşuyorlarsa benim evde uzagim rahatlığım goze batiyor hersey kendik yaptigim halde neyse bebegim için ayaktayim

O bebeğe düzinelerce patik yelek battaniye örmekle iyi anne olunmuyor canım sıkma canını sen bebeğine çok güzel bakacaksın hepsini de utandiracaksin gör bak

Yatagi toplama aksama ne kaldi :) hepimizde olur zaman zaman yeri geliyor yatagi toplamadan evden cikiyoruz
Hala yataktayım kız :) 3 saat sonra adam işten gelecek ben daha yatıyorum. Normalde böyle olmam da dün oğluma doğum günü yaptık çok yoruldum hala yorgun hissediyorum yattım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…