- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.321
Allah bağışlasın inşallah :)Bende arada geliyorum arada gidiyorum.. benim kız durmuyor da onunla oynadık
Seninki benim katimda canımAyy bilirim valla. Buzdolabının küçük gözleri falan vardı üç beş bi şey vardı onları bile zorla yerleştirdim :))
Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin inşAllah kuzumYesinler onuolur mu bebiş daha önemli
Sağolasın teyzesiAllah bağışlasın inşallah :)
Kız bir sürü iş yaptım diyom bugün :)) napiymm çok yoruldummmSeninki benim katimda canımvur dedik oldurdun
Ammminn canım amin rabbim duysun kızlar bu arada bu ayın sonu gibi tedaviye gidicem korkuyom amaRabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin inşAllah kuzum
Aminn tüm isteyenlere inşallah :)Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin inşAllah kuzum
Tamam pes yayil bacımKız bir sürü iş yaptım diyom bugün :)) napiymm çok yoruldummm
Zor mu oluyo kuzu süreç. Yani hiç bilgim yok korkun ne tam olarakAmmminn canım amin rabbim duysun kızlar bu arada bu ayın sonu gibi tedaviye gidicem korkuyom ama
Zor değil yavrum da yine olmazsa kaygim var yine negatif alırsam diye korkuyom accik yoksa onun için herşeye değerZor mu oluyo kuzu süreç. Yani hiç bilgim yok korkun ne tam olarak
Kaygı olmaması kafanın rahat olması önemli kuzuu yanılmıyorum dmi. Inşallah nasip eder Allah hayırlısıyla.Zor değil yavrum da yine olmazsa kaygim var yine negatif alırsam diye korkuyom accik yoksa onun için herşeye değer
Sizi alindirmis olmak beni üzdü söylemek istediğim bi çıkmazda değilsiniz hala hiçbir sey için geç değil kendinizi uzmeyin demek diYok anlatmak istemesen de anlardım. Ama 21 yaşındasın iki çocuğun var güzel kardeşim. Evliliğinden de emin değilsin.
Neyse bunlar bana düşmez. Allah kolaylık versin.
Az önce derdimi küçümser gibi konuştun. Hoş bulmadım söylemek istedim. Hiç birimiz bilemeyiz hangimiz bu günlere nasıl geldi neler yaşadık. Büyük değil çok şükür derdim sadece bazen son damlayı alamayacak gibi hisseder insan öyle bi anıma denk geldi.
Öyle canım ama işte 4 negatiften sonra insan acaba yine gelmez mi diyoKaygı olmaması kafanın rahat olması önemli kuzuu yanılmıyorum dmi. Inşallah nasip eder Allah hayırlısıyla.
Evet canım okuyoruz kk da ne dertler var şükür yine bu günümüze. .Canim hangi evlilik dört dörtlük olmuş ki herkesin bir derdi var iste . Allah evinden huzuru, kalbinden sevgiyi, merhameti eksik etmesin ..
Çocuklar anlıyor istekuzum benim
Yokk alınmadım. Sandığın kadar kolay değil işte diploman varmış gel seni işe alalım demiyo kimse :)Sizi alindirmis olmak beni üzdü söylemek istediğim bi çıkmazda değilsiniz hala hiçbir sey için geç değil kendinizi uzmeyin demek di
Hangimiz olsa öyle düşünür kuzu haklısın. Dua edelim inşallah hep birlikteÖyle canım ama işte 4 negatiften sonra insan acaba yine gelmez mi diyo
Ama diplomaya bakmadan da iş imkanı hep vardır ha az olur çok olur onu bilemem bi de ilçe demişsiniz bulunur PTT ler belediyeler bile bi daha bakar senin başvurunaYokk alınmadım. Sandığın kadar kolay değil işte diploman varmış gel seni işe alalım demiyo kimse :)
neyse canım alınmadım öyle hoşuma gitmedi biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?