Sizi alindirmis olmak beni üzdü söylemek istediğim bi çıkmazda değilsiniz hala hiçbir sey için geç değil kendinizi uzmeyin demek di
Ayrıca evliligimden emin değilim mesajı verecek bir şey konuşmadık eşimi çok seviyorum ondan bi 2 hatta Allah verirse 4 çocuk daha yaparım ama problemsiz de gitmez hiçbir sey

Canim hangi evlilik dört dörtlük olmuş ki herkesin bir derdi var iste . Allah evinden huzuru, kalbinden sevgiyi, merhameti eksik etmesin ..
Çocuklar anlıyor iste kuzum benim
Evet canım okuyoruz kk da ne dertler var şükür yine bu günümüze. .

Son düzenleme:
Sizi alindirmis olmak beni üzdü söylemek istediğim bi çıkmazda değilsiniz hala hiçbir sey için geç değil kendinizi uzmeyin demek di
Yokk alınmadım. Sandığın kadar kolay değil işte diploman varmış gel seni işe alalım demiyo kimse :)
neyse canım alınmadım öyle hoşuma gitmedi biraz :)

Yokk alınmadım. Sandığın kadar kolay değil işte diploman varmış gel seni işe alalım demiyo kimse :)
neyse canım alınmadım öyle hoşuma gitmedi biraz :)
Ama diplomaya bakmadan da iş imkanı hep vardır ha az olur çok olur onu bilemem bi de ilçe demişsiniz bulunur PTT ler belediyeler bile bi daha bakar senin başvuruna

Kizlarr..!! Benim bir komşum var beş yaşında bir kızı var , ben onlara gittiğimde kızım oyuncaklarla oynamak istiyor o da bazen veriyor bazen vermiyor bazen bağırıyor inatçi bir çocuk paylaşmıyor da .. neyse bende bu durumdan hoşlanmıyorum artık gitmiyorum onlara komşumda gelmiyorum diye tavır aldı bugünlerde konuşmuyor benle ne yapayım bir paylaşıyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…