- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.341
Çocuklar anlasamiyor senin cimcimeyi kızdıriyruz diye gelmiyrouz de açık açıkKizlarr..!! Benim bir komşum var beş yaşında bir kızı var , ben onlara gittiğimde kızım oyuncaklarla oynamak istiyor o da bazen veriyor bazen vermiyor bazen bağırıyor inatçi bir çocuk paylaşmıyor da .. neyse bende bu durumdan hoşlanmıyorum artık gitmiyorum onlara komşumda gelmiyorum diye tavır aldı bugünlerde konuşmuyor benle ne yapayım bir paylaşıyim dedim..
Kuzu hiç sandığın gibi değilAma diplomaya bakmadan da iş imkanı hep vardır ha az olur çok olur onu bilemem bi de ilçe demişsiniz bulunur PTT ler belediyeler bile bi daha bakar senin başvuruna
Saol canım bnim temenin yeterHangimiz olsa öyle düşünür kuzu haklısın. Dua edelim inşallah hep birlikte
Doğrudur bilemem belki ben çok içinde olmadigimdan bana kolay gözüküyor dur hakkınızda en hayırlısı olsun gönlünüzce olsun her şeyKuzu hiç sandığın gibi değil
Canim dedim de çocuk çocukla küser de barışır da diyor ama benim kız 20 aylık onun ki 5 yasında ..Çocuklar anlasamiyor senin cimcimeyi kızdıriyruz diye gelmiyrouz de açık açık
Hımm sanırım bende görüşmeyi azaltırdım ama kadınla nasılsınz canım güzel anlaşır mısınızKizlarr..!! Benim bir komşum var beş yaşında bir kızı var , ben onlara gittiğimde kızım oyuncaklarla oynamak istiyor o da bazen veriyor bazen vermiyor bazen bağırıyor inatçi bir çocuk paylaşmıyor da .. neyse bende bu durumdan hoşlanmıyorum artık gitmiyorum onlara komşumda gelmiyorum diye tavır aldı bugünlerde konuşmuyor benle ne yapayım bir paylaşıyim dedim..
Çocuklar anlaşamadığı için gelmeyi kestim seninle hiç bı sorunum yok de yada minikleri park yakınsa parkta buluşturunKizlarr..!! Benim bir komşum var beş yaşında bir kızı var , ben onlara gittiğimde kızım oyuncaklarla oynamak istiyor o da bazen veriyor bazen vermiyor bazen bağırıyor inatçi bir çocuk paylaşmıyor da .. neyse bende bu durumdan hoşlanmıyorum artık gitmiyorum onlara komşumda gelmiyorum diye tavır aldı bugünlerde konuşmuyor benle ne yapayım bir paylaşıyim dedim..
Açıkcası pek hoşlanmıyorum canim biraz da o yüzden ..Hımm sanırım bende görüşmeyi azaltırdım ama kadınla nasılsınz canım güzel anlaşır mısınız
Allah razı olsun canım. Hepimiz için hayırlısını versin inşallah. Mutluluk huzur versin senin de yuvana :)Doğrudur bilemem belki ben çok içinde olmadigimdan bana kolay gözüküyor dur hakkınızda en hayırlısı olsun gönlünüzce olsun her şey
Hımm hırçınsa vurur da canım belli olmaz dikkat etCanim dedim de çocuk çocukla küser de barışır da diyor ama benim kız 20 aylık onun ki 5 yasında ..
Öyle bazen yapıyoruz canim.Çocuklar anlaşamadığı için gelmeyi kestim seninle hiç bı sorunum yok de yada minikleri park yakınsa parkta buluşturun
Ozaman iş güç bahane etAçıkcası pek hoşlanmıyorum canim biraz da o yüzden ..
Hımm düşünme canım o zaman.. Bi şey demeden yavaş yavaş iletişimi keserdim galiba benAçıkcası pek hoşlanmıyorum canim biraz da o yüzden ..
Aynen canim hırçınlığı da var..Hımm hırçınsa vurur da canım belli olmaz dikkat et
En iyisi..Ozaman iş güç bahane et
Ya kuzucum biz ev hanimlarin ata işlerini unutma bı gün cagirdiginda yemegim var de evi ayağa kaldırdım temizlik yapıyorum de misafirim gelecek felan deEn iyisi..
Evi ayağa kaldırdım temizlik yapıyorum güzelmiş kuzu :))Ya kuzucum biz ev hanimlarin ata işlerini unutma bı gün cagirdiginda yemegim var de evi ayağa kaldırdım temizlik yapıyorum de misafirim gelecek felan de
:) Oo sen bı evlen eşine çorba iki tikirdasin getiriyorum bile diycenEvi ayağa kaldırdım temizlik yapıyorum güzelmiş kuzu :))
Ya kuzucum biz ev hanimlarin ata işlerini unutma bı gün cagirdiginda yemegim var de evi ayağa kaldırdım temizlik yapıyorum de misafirim gelecek felan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?