- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.361
Sen hayirlisiyla bı evlen ben sana ne terimler ogretcemEvi ayağa kaldırdım temizlik yapıyorum güzelmiş kuzu :))
O zaman arada bir giderseniz çocuklarla siz de oyun kurup oturun ki komşunun kızı biraz nasıl davranması gerektiğini görür ve paylaşma yolunda adım atmış olur haliyle sizin küçük hanım da paylaşacak alacak verecek bi bakıma doğru dediği oyuncakları kaldirsak bu defa falan deyinCanim dedim de çocuk çocukla küser de barışır da diyor ama benim kız 20 aylık onun ki 5 yasında ..
Sen hayirlisiyla bı evlen ben sana ne terimler ogretcem
:)) ayy inşallah hayırlısıyla:) Oo sen bı evlen eşine çorba iki tikirdasin getiriyorum bile diycen
:)) hahhaa tamam kuzu :))Sen hayirlisiyla bı evlen ben sana ne terimler ogretcem
Mesela bak benim arada eringenligim tutunca sofrayı o gelince hazırlıyorum yemekler hazır mı diyo ben ocakmiyim benmi istitiyorum bekle 2 dk derim yarım saat sonra yer garibim alıştı artık halime:)) ayy inşallah hayırlısıyla
Öyle de bir deneyelim bakalım..O zaman arada bir giderseniz çocuklarla siz de oyun kurup oturun ki komşunun kızı biraz nasıl davranması gerektiğini görür ve paylaşma yolunda adım atmış olur haliyle sizin küçük hanım da paylaşacak alacak verecek bi bakıma doğru dediği oyuncakları kaldirsak bu defa falan deyin
:)) kaç yıldır evlisiniz kuzuu :)Mesela bak benim arada eringenligim tutunca sofrayı o gelince hazırlıyorum yemekler hazır mı diyo ben ocakmiyim benmi istitiyorum bekle 2 dk derim yarım saat sonra yer garibim alıştı artık halime
Burdayim ya giiN
Nerdesin kız sen
5. Yılı deviricem canım:)) kaç yıldır evlisiniz kuzuu :)
Anam sende kara batak gibi bı varsın bı yoksunBurdayim ya gii
Maşallah canımm.5. Yılı deviricem canım
Hosgeldin canisi , birde dondurma yalıyor .. :))Burdayim ya gii
Cucugumu uyuttumAnam sende kara batak gibi bı varsın bı yoksun
Hossss buldum canimHosgeldin canisi , birde dondurma yalıyor .. :))
Vahim gorevlerinizi yapın gelin buraya canımCucugumu uyuttum
Hahahay uyudu uyuduVahim gorevlerinizi yapın gelin buraya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?