- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.381
Bizdendir oYa eltimden sonra bı enerji geldi bana bu gece
Muaah sanaMaşallah canımm.
Ne eltisi kiz :)))Ya eltimden sonra bı enerji geldi bana bu gece
Kesinlikle yoksa o sumsukle alakası yokBizdendir o
Accik geçmişe gitcen canım hikaye uzun hatırladıkca elektrik çarpmışa benziyorumNe eltisi kiz :)))
Accik geçmişe gitcen canım hikaye uzun hatırladıkca elektrik çarpmışa benziyorum
Saol canım benim darısı hepinizin başınaDaha nice yıllara canim
O zaman bosver :)) hic anlamam zaten ben bu islerden....... sanirim kiskanclik vakasi. Insanlar neden kendini baskasiyla kiyaslar anlamam .... asla mutlu olunmaz kiAccik geçmişe gitcen canım hikaye uzun hatırladıkca elektrik çarpmışa benziyorum
Yavrum aglancak halime gülüyoruz ya
Keşke kıskançlık olsa canım ya benim ki aniden buldumcuk olduO zaman bosver :)) hic anlamam zaten ben bu islerden....... sanirim kiskanclik vakasi. Insanlar neden kendini baskasiyla kiyaslar anlamam .... asla mutlu olunmaz ki
En iyisi uzak durmakKeşke kıskançlık olsa canım ya benim ki aniden buldumcuk oldu
Oyy kuzu yok. Lafınla beraber ifade komik geldi :)Yavrum aglancak halime gülüyoruz ya
Aynen ya sadece kıskançlık. Başka bi şey değilO zaman bosver :)) hic anlamam zaten ben bu islerden....... sanirim kiskanclik vakasi. Insanlar neden kendini baskasiyla kiyaslar anlamam .... asla mutlu olunmaz ki
Aynen bu gün itibariyle öleyim kuzumEn iyisi uzak durmak
Hiç sevmem öyle insanları da. Yalnızken iyi başkasının yanında karakteri değişiyo bildiğinKeşke kıskançlık olsa canım ya benim ki aniden buldumcuk oldu
Derhal attım kuzucum pis eee eltiOyy kuzu yok. Lafınla beraber ifade komik geldi :)
Hem boşver o eltiyi bakem
hıhh olduDerhal attım kuzucum pis eee elti
Ya bı kere neysen o Olcan canım ya yanar döner li işte benimki atsan atamazsin sarsam kimse almaz :)Hiç sevmem öyle insanları da. Yalnızken iyi başkasının yanında karakteri değişiyo bildiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?