- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.401
Benim çevremde de vardı öyle biri. Şimdiki aklım olsaaaaYa bı kere neysen o Olcan canım ya yanar döner li işte benimki atsan atamazsin sarsam kimse almaz :)
Öylede canım eşi eşimin yanında çalışıyor her bayram seyran dibimde uzaklaşamam ama arık kadından soğudum mesafeli olucamBenim çevremde de vardı öyle biri. Şimdiki aklım olsaaaa
Haklısın kuzu. Yok ben kendi durumuma dedim. Keşke yüzüne vursaydım :)Öylede canım eşi eşimin yanında çalışıyor her bayram seyran dibimde uzaklaşamam ama arık kadından soğudum mesafeli olucam
İçim bı söğüdün kuzum seni üzen birini hayatta tutmuycan yakinindaHaklısın kuzu. Yok ben kendi durumuma dedim. Keşke yüzüne vursaydım :)
Bak canım belki gerçekten pişman olur içten özür diler samimi yaklaşır o zaman için biraz düzelir belki
Aynen kuzu. Bi de şunu sürekli uygulamaya çalışırım. Eğer işime gelmiyosa bi durum kusura bakma demem lazım hayır demem lazım. Bir de darıldıysam dile getirmem lazım. Ki birikmesin içimde. Kendimi kemirmiyim. Böyle daha mutluyum :)İçim bı söğüdün kuzum seni üzen birini hayatta tutmuycan yakininda
Yapcam artık kuzum bisiler paket hazirlicam onaAynen kuzu. Bi de şunu sürekli uygulamaya çalışırım. Eğer işime gelmiyosa bi durum kusura bakma demem lazım hayır demem lazım. Bir de darıldıysam dile getirmem lazım. Ki birikmesin içimde. Kendimi kemirmiyim. Böyle daha mutluyum :)
:)) aynen kuzu paket güzel olur :)Yapcam artık kuzum bisiler paket hazirlicam ona
Bebişim ya dişimi fırçaliym da uyiyim ben
Uyu canım Allah rahatlık versin kuzumBebişim ya dişimi fırçaliym da uyiyim ben
Allah rahatlık versin kuşumm. İyi geceler öpüyorum :)Uyu canım Allah rahatlık versin kuzum
Keşke bende unutabilsemm..Yok ben herseyi icime gömerimunutmus taklidi yaparsam gercekten unutuyorum cünkü
sende unutucaksin :) gecicek :) inan bana.Keşke bende unutabilsemm..
İns canmsende unutucaksin :) gecicek :) inan bana.
Benim de hiç keyfim yok bende uyuccam vallaBu gece de hepinizin erken yatacağı tutmuş :) ben de yatayım bari. Hadi iyi geceler
Hoşgeldin canım afiyet olsunBir kahve yapsam kendimeeee :) bide fal bakan olsaaaaa :)
Benim de hiç keyfim yok bende uyuccam valla
Geldim kuzu geldimBu gece de hepinizin erken yatacağı tutmuş :) ben de yatayım bari. Hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?