- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.421
Ellerine sağlık oh misssMutfak dolaplarını temizledim bende boşalttım sildim yerleştirdim. Şimdi bitti beş dakika oturayım da etrafı toplayıp siliym bitti sonra :)
Ay iyi olmuş helal olsun bak küçük düştü rabbim senin yanında ben bile kis gibi oldum kuzimŞöyle solim cana kaynım Serra ipek haklı her kadın doğuramaya bilir ama her doguranda anne olamaz sen yinede kusuruna bakma dedi ben napicami çocuğumun annesinin vicdansizligiyla dedi eltimi kipkirmiziydi özür felan diledi bende sok oldum beklemiyordum kaynimdan okadarini ben eşim duymasın dedim işte bide buna kafası takılmasını dedim ole
Hoşgeldin balım umar bundan sonra hep huzur mutlu olursun. Icin daraldin mi gel paylas balimBu topik çok enerjik ya bugunlük minik bi enerji ödünç verseniz olmaz mı sabahtan beri hasta gibiyim bi halsizlik bi baş ağrısı karamsarlık huysuzluk daha neler sayayim..
Böyle hissedince bulustugum arkadaşım çok yoğun, dışarı çıkmak iyi gelirdi iki çocukla gözümde büyüyor şuan (hergün park eşimin is yeri bir yerlere çıkarız can atar çıkardım )
Esime erken gel desem de ctesi erkwn gelmesi imkansiz gibi ( zaten limone aramız gel demek istemiyorum gelmese daha memnun olurum. )
nazar mi değdi noldu bi okun üfleyin dostlar :-(
Rabbm inşallah yardim eder kuzum hiç üzme inşallah bir is bukursun evlilikte olir canım gönüller bir olsun insallahNe bileyim ya çok şükür halime ama. Hiç keyfim yok. Bir çok sebep var kendimce ama kafanızı şişirmiyim :)
Yok bacım uyumadım ..
Kız bende hiç sorma eksi eksi aci acı yanıyor bogazlar baski yanyanıYok bacım uyumadım ..
Canim midenden olabilir , hamilelikte normal bunlar ..Kız bende hiç sorma eksi eksi aci acı yanıyor bogazlar baski yanyanı
Aynen ondan felaket ama ya dayancaz artik bebis icin:)Canim midenden olabilir , hamilelikte normal bunlar ..
Hoşgeldin kuzumBen geldim
Ufaklık rahat vermiyomu annise :)Hoşgeldin kuzum
Kız nereyeBu gece de hepinizin erken yatacağı tutmuş :) ben de yatayım bari. Hadi iyi geceler
Aynen canim, süt içebilirsin ..Aynen ondan felaket ama ya dayancaz artik bebis icin:)
Biran önce çıksam diye bakıyor heral bogazlar asit gibi yakiyor:)Ufaklık rahat vermiyomu annise :)
Senin falin falanmis bacımBir kahve yapsam kendimeeee :) bide fal bakan olsaaaaa :)
Aslında hergün iciyordum pek olmuyordu bugün bitti yarın aldirayim en iyisi bal tedim ilcai vardi gaviscon o geçiriyor du şimdi fayda etmiyor hazmedeniyorum heral büyüdüAynen canim, süt içebilirsin ..
Bende de olurdu çok fena.
Oy yesinler onu rahat dursun bakım zamanı gelince zaten hiç duramicak cennet kokulu az daha sabretBiran önce çıksam diye bakıyor heral bogazlar asit gibi yakiyor:)
Aynen bebek büyüdükçe daha çok baskı yapıyor ..Aslında hergün iciyordum pek olmuyordu bugün bitti yarın aldirayim en iyisi bal tedim ilcai vardi gaviscon o geçiriyor du şimdi fayda etmiyor hazmedeniyorum heral büyüdü
Agzin bal damkiyor balim bikiyon mu hamile kalanlar bole sikayetler ettiginde bende olsun tek bendede olsunda bebeğim için katlanirim derdim bir arkadasim kusardi bende aman ne varki bende yavrum icin dayanirim sikayetlenme derdim fena 3 ay çektim ama hastaneye yatrim 5 gün kusmaktanOy yesinler onu rahat dursun bakım zamanı gelince zaten hiç duramicak cennet kokulu az daha sabret
Sen napayon kuzum çocuk yattimiAynen bebek büyüdükçe daha çok baskı yapıyor ..
Biraz daha sabret canim..
Evet canim uyuyor... suyumu içiyorum..Sen napayon kuzum çocuk yattimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?