Mutfak dolaplarını temizledim bende boşalttım sildim yerleştirdim. Şimdi bitti beş dakika oturayım da etrafı toplayıp siliym bitti sonra :)
Ellerine sağlık oh misss
Ay iyi olmuş helal olsun bak küçük düştü rabbim senin yanında ben bile kis gibi oldum kuzim

Hoşgeldin balım umar bundan sonra hep huzur mutlu olursun. Icin daraldin mi gel paylas balim
Ne bileyim ya çok şükür halime ama. Hiç keyfim yok. Bir çok sebep var kendimce ama kafanızı şişirmiyim :)
Rabbm inşallah yardim eder kuzum hiç üzme inşallah bir is bukursun evlilikte olir canım gönüller bir olsun insallah

Oy yesinler onu rahat dursun bakım zamanı gelince zaten hiç duramicak cennet kokulu az daha sabret
Agzin bal damkiyor balim bikiyon mu hamile kalanlar bole sikayetler ettiginde bende olsun tek bendede olsunda bebeğim için katlanirim derdim bir arkadasim kusardi bende aman ne varki bende yavrum icin dayanirim sikayetlenme derdim fena 3 ay çektim ama hastaneye yatrim 5 gün kusmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…