- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.441
Afiyet olsun canım naptin bugün patik bitti benimde.Evet canim uyuyor... suyumu içiyorum..
Aman kuzum oluşunda ben zehir kusmaya razıyım sonradan doğurduğunda 9 ayın hangi bir gününü hayıtirlican ki onun gül yüzüne bakıncaAgzin bal damkiyor balim bikiyon mu hamile kalanlar bole sikayetler ettiginde bende olsun tek bendede olsunda bebeğim için katlanirim derdim bir arkadasim kusardi bende aman ne varki bende yavrum icin dayanirim sikayetlenme derdim fena 3 ay çektim ama hastaneye yatrim 5 gün kusmaktan
Işte tam demek istediğim anne hakki bu bos yere dememisler.Aman kuzum oluşunda ben zehir kusmaya razıyım sonradan doğurduğunda 9 ayın hangi bir gününü hayıtirlican ki onun gül yüzüne bakınca
İyi canim masallah eşinin dilinden kurtuldun bi nebze de olsa..Afiyet olsun canım naptin bugün patik bitti benimde.
Ay hiç sorma kiz bugunde tartıştıkİyi canim masallah eşinin dilinden kurtuldun bi nebze de olsa..
Herkes bebeklerin kokusunu normal bebek kokusu sanarmis ama anneliği içinde barindiranlar cennete benzetirmis hiç bilmedikleri halde o kadar tarifsiz misIşte tam demek istediğim anne hakki bu bos yere dememisler.
Yine ne oldu??Ay hiç sorma kiz bugunde tartıştık
O kocana şöyle rahat bıraksın senle bebisi haaaAy hiç sorma kiz bugunde tartıştık
Gözlerim doldu kız bende aklimda geçiyor nasıl bisi nasıl olcak oan ki duyguHerkes bebeklerin kokusunu normal bebek kokusu sanarmis ama anneliği içinde barindiranlar cennete benzetirmis hiç bilmedikleri halde o kadar tarifsiz mis
Aminn aminn inşAllah..Senide duyariz buralsrda gun sayariz beraber balimEternaaLLove
İnşallah canım hele bı gelinlerimi doğurunda bı sizSenide duyariz buralsrda gun sayariz beraber balimEternaaLLove
Eee tarifini alırım senden daha bu güne kadar hiç tarif eden olmadıGözlerim doldu kız bende aklimda geçiyor nasıl bisi nasıl olcak oan ki duygu
Aminn aminn inşAllah..
Vayy!! be çok etkilendimHerkes bebeklerin kokusunu normal bebek kokusu sanarmis ama anneliği içinde barindiranlar cennete benzetirmis hiç bilmedikleri halde o kadar tarifsiz mis
İnsallah kuzumVayy!! be çok etkilendimİnşAllah sende o tarifsiz mis kokuyu içine çekersin canim..
Sizler i bilse verrcem elinize benzetin bi öğlen aradi eve geliyon iyi tamm yemek hazirmi yok niye yok bende arasaydin erken nebilim gelcceni cumartesi yarım gün ama yinede 6 tiyi buluyor nese acim ben niye hazirlamiyon sole bole gelene kadar hazirlarim bi saat bekle oldunmu falan eve geldi bi misafirin gelse yemek yok bi zahmet beklesin misafirimde dedim hep ole bende sabah jahvaltini hasirliyom aksam gelirken tam yetistiriyom 5 dakka bekle ne olmuş bole bole eski konulara girdik usengecmisim sole bole bende en sonda becerikli kari alsaydin dedim sinirlendi nerden evlendim dedim bıktım cocuk olmazsa çekmem baya zorina gitti epey tartistik sonra barıştıkO kocana şöyle rahat bıraksın senle bebisi haaateyzeleri var onun burda
Sana söz ilk isim onun kokusunu tarif etmek:)Eee tarifini alırım senden daha bu güne kadar hiç tarif eden olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?