- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.461
Canim benim bizde seni çok opuyorz allaha emanet ol muck .Canlar ben uyuyim dünden uyumadım hepiniz sol yanimdasiniz unutmayınseviliyosunuz he bu arada Hamisler sizden bebisinizden değerli hiç bişi yok unutmayın
Hayırlı geceler kuzum öptüm sizleri allah rahatlik versin görüşmek üzere♥Kizlarr..!! benim uyku geliyor yavaş yavaş, git diyorum gitmiyor inat etti .. ben kaçar grsrzz (muah) sizleri seviyorum..
Tek tarif etmicen ama biliyorum heyecandan felan unutursun ama böle artık ona alışınca benim adıma kokulu ellerinden op yeterSana söz ilk isim onun kokusunu tarif etmek:)
Tek tarif etmicen ama biliyorum heyecandan felan unutursun ama böle artık ona alışınca benim adıma kokulu ellerinden op yeter
Cuel gel kuzum uyku tutmadi bizde naoiyin nasılsın bacim
Anaa kuzu seninki niye bu kadar çok şey bekliyo. Eve misafir gelecek diye yemek yapıp duralım mı yani :))Sizler i bilse verrcem elinize benzetin bi öğlen aradi eve geliyon iyi tamm yemek hazirmi yok niye yok bende arasaydin erken nebilim gelcceni cumartesi yarım gün ama yinede 6 tiyi buluyor nese acim ben niye hazirlamiyon sole bole gelene kadar hazirlarim bi saat bekle oldunmu falan eve geldi bi misafirin gelse yemek yok bi zahmet beklesin misafirimde dedim hep ole bende sabah jahvaltini hasirliyom aksam gelirken tam yetistiriyom 5 dakka bekle ne olmuş bole bole eski konulara girdik usengecmisim sole bole bende en sonda becerikli kari alsaydin dedim sinirlendi nerden evlendim dedim bıktım cocuk olmazsa çekmem baya zorina gitti epey tartistik sonra barıştık
Günaydııııııınnn
Uyumustm valla
Gunaydınnn Canımmmmmm :)Günaydın Canlarim ; mutlu , kutlu Pazar’lar dilerim sizleri seviyorum
Bu adamlar biraz daha sabırlı olsa ne olur..!! İnsani zorla söyletirler böyleSizler i bilse verrcem elinize benzetin bi öğlen aradi eve geliyon iyi tamm yemek hazirmi yok niye yok bende arasaydin erken nebilim gelcceni cumartesi yarım gün ama yinede 6 tiyi buluyor nese acim ben niye hazirlamiyon sole bole gelene kadar hazirlarim bi saat bekle oldunmu falan eve geldi bi misafirin gelse yemek yok bi zahmet beklesin misafirimde dedim hep ole bende sabah jahvaltini hasirliyom aksam gelirken tam yetistiriyom 5 dakka bekle ne olmuş bole bole eski konulara girdik usengecmisim sole bole bende en sonda becerikli kari alsaydin dedim sinirlendi nerden evlendim dedim bıktım cocuk olmazsa çekmem baya zorina gitti epey tartistik sonra barıştık
Günaydınlar ..Cnm günaydın diyeyim artık, şimdi gördüm msjını. Benim bebişler biraz geç uyudu onlar uyudu ben uyumamışım bayılmışım artık. Sen napıyosun nasılsın?
GünaydınlarGünaydııııııınnn
Ooo iyi yaparsın canim..Günaydın bacıları bugün iyiyim sayenizde mesajları okudukça içim açıldıhazır enerji gelmişken bi evi Süpürgeye tutayim bebeleri parka cikarayim bari ♥♥♥
GünaydınlarGunaydınnn Canımmmmmm :)
GünaydınlarGünaydın kızlar gününüz aydın olsun canlarım
Kocişinin haberi yoktu değil mi? Ooofff kötü olmuş bu..!!Sabahın şokunu soyliyim kaynimlar bu gün akşam yemeğine geliyor benim saf yemeğe cagirdii
Bu alintilayip cevap vermeyi ben yapamıyorum ya bna da ogretin çok cahilimBu adamlar biraz daha sabırlı olsa ne olur..!! İnsani zorla söyletirler böyle
Günaydınlar ..
Günaydınlar
Ooo iyi yaparsın canim..
Günaydınlar
Yok canım haberi anlatmadımKocişinin haberi yoktu değil mi? Ooofff kötü olmuş bu..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?