- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.741
Hic napim vallah bdv‘ye takiliyordum baya geyik malzemesi cikti ordan ama ban yicem birazdan diyip buraya kactimOeksuez napıyon nasılsın canım aramıza tekrardan hosgeldin naparsin ne edersin gel bakem
Coluk cocuk egitimi kv günlük yaptıklarımızı ortaya karışık:)Hosbuldummmmneler var neler yok kizlar bu aksamki konumuz ne
Kader arkadaşım :) benimki de fena hatta çoğu şeyi başa sarıp okuyorum:)Ya nettim yavaş burcayim canlar
Est canım her çocuk bir değilŞuan net bişey yok :) ben rosscugumdan akıl alıyorum sadece
Ben bimde bir bakarim oda yorum oek yapmam :)Hic napim vallah bdv‘ye takiliyordum baya geyik malzemesi cikti ordan ama ban yicem birazdan diyip buraya kactim
Aman dikkat :)Hic napim vallah bdv‘ye takiliyordum baya geyik malzemesi cikti ordan ama ban yicem birazdan diyip buraya kactim
Yaaaaa bende iki senedir kv görmpyordum bu sene yine görücem nasil olcak acabaColuk cocuk egitimi kv günlük yaptıklarımızı ortaya karışık:)
Anladim merai ettik bisim8 oldu diyeYa nettim yavaş burcayim canlar
Kuzum ya k9nilari pek okumad8m ne oldu
Kader arkadaşım :) benimki de fena hatta çoğu şeyi başa sarıp okuyorum:)
Kopak canım :)
Yaninami geliyor yoksam kiz dertlisin desene kvden sendeYaaaaa bende iki senedir kv görmpyordum bu sene yine görücem nasil olcak acaba
Bizim etkinlikler genelde kavgayla bitiyor :)Yok canım telefon ve televzgon işi yok bende televizyonu bazı günler 15 dakika acıyorm telefn hiç vermşyorm bazen dayısı geldiğinde veriyor o da çok nadir ona zaman ayıracagına etkinlik yapıyoruz evde
Benim burda canolarim varken bişi olmaz artıkAnladim merai ettik bisim8 oldu diye
SallamıcanYaaaaa bende iki senedir kv görmpyordum bu sene yine görücem nasil olcak acaba
Ana nasıl yani :)Bizim etkinlikler genelde kavgayla bitiyor :)
Yaaaaa bende iki senedir kv görmpyordum bu sene yine görücem nasil olcak acabaColuk cocuk egitimi kv günlük yaptıklarımızı ortaya karışık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?