- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.761
Oynama sıkıdım sıkıdımŞıkıdım Şıkıdım Şıkıdım
Ya dertliydim aslinda ama affettim.... umsrim pisman olmam.Yaninami geliyor yoksam kiz dertlisin desene kvden sende
Mesela eğitici kartlar var ya onlardan kutu kutu var bizde. Çıkarıyorum yapalım diye ilk 10 dk gayet iyi benimle yapıyor beceriyor da sonra hepsini etrafa atmaya başlıyor kamyonlarına yük yapıyor kartları bende sinir olup topluyorum geri. Dikkat dağınıklığı var sanirimAna nasıl yani :)
İlk bı şimşekler carpicak havada kara kara bulutlar olcak hafif bı esinti ve o an kv den ve senYaaaaa bende iki senedir kv görmpyordum bu sene yine görücem nasil olcak acaba
Kuzum kac haftalik yenimi anladın tüh ya şok ben iyi bir doktora gorun ya neden oliyor artık bir baksin arastirsin canım ya kendim gibi gozumun önüne geliyor3.kez düşük yapıyorum
Canim benim insallah herzamanBenim burda canolarim varken bişi olmaz artık
Demesi kolay cok sivri dillidir ....Sallamıcan
İlk bı şimşekler carpicak havada kara kara bulutlar olcak hafif bı esinti ve o an kv den ve sen
Peki hanımefendiYeter kurtları döktüğün kız az dur
Alemsin valla senİlk bı şimşekler carpicak havada kara kara bulutlar olcak hafif bı esinti ve o an kv den ve sen
Sende arkasindanCok merak ediyorum kesin valide sultan gibi elini uzatcak öptürceksonrada yüz asicak
Ben onu rossa demedim mi gız 2 gündür düğünde yaaa :) benim hatlar karıştı iyicePeki hanımefendi
Araniz iyi degilmi konusmuyormusunuz eger okadsr takintili sorunlu degilse bosver tinlama bisi yok gibi saygıda kusur etme esimiz icon bende nekadar icime atsam mecbur bir araya gelince anne kiz gibi okadar yaptiklarina ragmen koskanclik huyu ve bir kac sey ama aartık alisiyorun canımYaaaaa bende iki senedir kv görmpyordum bu sene yine görücem nasil olcak acaba
Canim beni istemedigi icin dügününpze gelmedi hatta davetlilere dügünü iptal diye duyurdu.Araniz iyi degilmi konusmuyormusunuz eger okadsr takintili sorunlu degilse bosver tinlama bisi yok gibi saygıda kusur etme esimiz icon bende nekadar icime atsam mecbur bir araya gelince anne kiz gibi okadar yaptiklarina ragmen koskanclik huyu ve bir kac sey ama aartık alisiyorun canım
Ben söz dinledim rossa sende kudurmaBen onu rossa demedim mi gız 2 gündür düğünde yaaa :) benim hatlar karıştı iyice
Ben memnunum aslında güldürüyorsun beniBeni böle insanlar yaptı nalet olsun
Rabbim insallah guler tatli yuzle karsilasdirsin sen sasirt onu bosver balım bzidekide beter ama beterin beteri diye diye avutuyoruz allah havale kuzumCok merak ediyorum kesin valide sultan gibi elini uzatcak öptürceksonrada yüz asicak
Kuzum artık bizde gülelim bizede sıra gelsinBen memnunum aslında güldürüyorsun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?