- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.781
Tamam apla: DBen söz dinledim rossa sende kudurma
EferinBen söz dinledim rossa sende kudurma
Aynen öyle olucak :) zaten oraya gittikten sonra kocisin beni ötele götürcekRabbim insallah guler tatli yuzle karsilasdirsin sen sasirt onu bosver balım bzidekide beter ama beterin beteri diye diye avutuyoruz allah havale kuzum
Tamam apla: D
Komik biri olsam valla sana 1 saatimi ayirirdim ama bende malzeme yok kuzumKuzum artık bizde gülelim bizede sıra gelsin
O bizde de var bence 4 yaşda anlıyorlar herseyi dikkat dağınıklığı değil o :) suluboya haptırsanaMesela eğitici kartlar var ya onlardan kutu kutu var bizde. Çıkarıyorum yapalım diye ilk 10 dk gayet iyi benimle yapıyor beceriyor da sonra hepsini etrafa atmaya başlıyor kamyonlarına yük yapıyor kartları bende sinir olup topluyorum geri. Dikkat dağınıklığı var sanirim
O zaman sen sadece otele odaklan boşver kv o da kimmişAynen öyle olucak :) zaten oraya gittikten sonra kocisin beni ötele götürcekonu düsünerekten atlaticam bi türlü
Senin kv napti ki? Yakin mi oturuyorsunuz?O zaman sen sadece otele odaklan boşver kv o da kimmiş
Siz beni bu ayın sonuna doğru guldurceniz teyze olarakKomik biri olsam valla sana 1 saatimi ayirirdim ama bende malzeme yok kuzum
İyiyiz şükür . Seninde az kaldı inşAllah sağlıcakla kucaklarsın yavrunu ❤Runkli kuzum nasil gidiyor funduk
Canımmm benmkş de öyle artık bende ona sivri diliyimDemesi kolay cok sivri dillidir ....
Sulu boya ve benO bizde de var bence 4 yaşda anlıyorlar herseyi dikkat dağınıklığı değil o :) suluboya haptırsana
En iyisi. Ah keske birde benim dilim dönseCanımmm benmkş de öyle artık bende ona sivri diliyim
Kotu şeyler yasamissin oğlu istedikten sonra bukadirda pes yani bi nevzede hatir yani esin kimin mey olduğu bikiyorsa hic dillendirme gelsin bakalım hoc sevmediği dikenin yaninda biter hesabı ne kvler bunu anladım esinle mutlu ol az sabret bare baktin laflari igneleyici agir esin mudahale eder sen hiç kötü olma uygula bu taktigiCanim beni istemedigi icin dügününpze gelmedi hatta davetlilere dügünü iptal diye duyurdu.
Esim hic barismak istemedi ... ben nasil ikna oldum bende bilmiyorum ana zaman herseyin ilaci derler ya sanirim öyle zaten bende fazla kin tutamiyorum
Sen dilini çıkarınca onlar geri sokuyor zaten içeri. Böyle olunca yaranıyorsun bazilarinaCanımmm benmkş de öyle artık bende ona sivri diliyim
Öyle yapicam canim. Zaten ben türkce bilmiyorum anlamiyorum ayaklarina yatiyorumKotu şeyler yasamissin oğlu istedikten sonra bukadirda pes yani bi nevzede hatir yani esin kimin mey olduğu bikiyorsa hic dillendirme gelsin bakalım hoc sevmediği dikenin yaninda biter hesabı ne kvler bunu anladım esinle mutlu ol az sabret bare baktin laflari igneleyici agir esin mudahale eder sen hiç kötü olma uygula bu taktigi
Ah ah bana yaptıklarını bilsenEn iyisi. Ah keske birde benim dilim dönse
Aynen bu ayda çabuk geçiyor anlamadim bir hamlede eylule geliyor nasil geceleri aglarmi çokİyiyiz şükür . Seninde az kaldı inşAllah sağlıcakla kucaklarsın yavrunu ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?