- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.801
Artık gık diyemiyor eşim de içinde tutcagına söyle onlara dert olsun diyoSen dilini çıkarınca onlar geri sokuyor zaten içeri. Böyle olunca yaranıyorsun bazilarina
Yok canım benm kv çok iyi bi sorunum yok benim ben senin için dedim kvde de kimmiş kulağını kapat eğlencene bak anlamındaSenin kv napti ki? Yakin mi oturuyorsunuz?
Merak ettimAh ah bana yaptıklarını bilsen
Allah bozmasin cok sanslisin ya ...Yok canım benm kv çok iyi bi sorunum yok benim ben senin için dedim kvde de kimmiş kulağını kapat eğlencene bak anlamında
Inşallah canım benim sağ salim gelsinler de. Senin ki de gelecek inşallah en yakın zamandaSiz beni bu ayın sonuna doğru guldurceniz teyze olarak
Küçük kas motorlarının gelişmesi lazım ama ben mutfaktaki halıyı kaldırdım masam con fonksiyonlu üzerine eski bir bez serip yaptırıyorm çocuğu alıkoyma öyle seylerden :) parmak boyası al vs vs çok eğlenerek yapıyorlarSulu boya ve benoyun hamurunu bile zor veriyorum sonra her yerdenhamur parçası çıkıyor :) 1 tane köşe koltuk attım oğlum sayesinde zaten anca balkonda olur ama bak denerim inşallah :)
Benim gibi desene icine at güzel sozde soylesen batiyor onlara ama nette bisi okudum ne yaparlarsa yaosin saygılı olun elbet bu dünya fani oteki tarafimizi düşünelimÖyle yapicam canim. Zaten ben türkce bilmiyorum anlamiyorum ayaklarina yatiyorum
Anlatrm bir ara bayramda kesin bşseyler yapar yineMerak ettim
Aynı benim eşim de öyle der :)Artık gık diyemiyor eşim de içinde tutcagına söyle onlara dert olsun diyo
Benim vicdanim rahat cok sükür ...Benim gibi desene icine at güzel sozde soylesen batiyor onlara ama nette bisi okudum ne yaparlarsa yaosin saygılı olun elbet bu dünya fani oteki tarafimizi düşünelim
Bebege göre degişir bnımki cok gazlı felaket bi bebek :) seninki inşAllah uslu olurAynen bu ayda çabuk geçiyor anlamadim bir hamlede eylule geliyor nasil geceleri aglarmi çok
Hahahayyy bende bayramda bdv‘ye konu acarsam görürsünAnlatrm bir ara bayramda kesin bşseyler yapar yine
Amin canim bizde annane var o yetiyor kv yerine :) eşimi parmağında oynatır annanesiAllah bozmasin cok sanslisin ya ...
Aynı benim eşim de öyle der :)
İlk yorm benden kesinHahahayyy bende bayramda bdv‘ye konu acarsam görürsün
Kimyon fitili denediniz mi? Bizim gaz sorununu cözdüBebege göre degişir bnımki cok gazlı felaket bi bebek :) seninki inşAllah uslu olur
Alırım inşallah canım yaotirirm ben de sağol :)Küçük kas motorlarının gelişmesi lazım ama ben mutfaktaki halıyı kaldırdım masam con fonksiyonlu üzerine eski bir bez serip yaptırıyorm çocuğu alıkoyma öyle seylerden :) parmak boyası al vs vs çok eğlenerek yapıyorlar
Inşallah canım benim sağ salim gelsinler de. Senin ki de gelecek inşallah en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?