- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.181
Canım şimdi geldim hastaneden genetik tüm testlerini yapılmasını istediğim söyledim doktora Tamam dedi 3-4bin lirayı buluyormuşEses07 canım cok uzuldum ya bence bunun bir sebebi var ama bilemedim birseyden dolayı mutlaka önlem gerek arka arkaya düşük yasiyordun rahim topla biraz dusukten hemen sonra arastir doktorla caremi buk7n neden rahim yumurtalik biryerdemi sknti de aglatt8n beni gercekten okadar iyi anliyom ama sana baska cumle diywmiyorum çünki çok büyük bir imtihan insallah son olcak bu insallah ben8m gibi kavuscan sende
Banada tüyo versene bu sicakta ne yemegi yapiyorsunuz ya
Oy yerim onları da onlara girecek ayaklaridAEki Görüntüle 2176703 funduga hatira hic yapmamaktan iyidir balum:)
Geldim bacimmEki Görüntüle 2176718
Sop soguk bir soda icelim balkonda kizlarrrrr beraberrrr cikin cikin gelinnn
Tam gaza geldim ise girisicektim ....
Aaaa cok iyi fikir bende zeytinyagli kuru fasülye yapim bari bamya sevmiyor esimZeytin yağlı bamyayanına patates kızartma salata karpuz yoğurt bitti menüm bu
Ohhh affiyet olsunn canimmGeldim bacimmama ben kahve iciyorum
Benim yarın ki menümAaaa cok iyi fikir bende zeytinyagli kuru fasülye yapim bari bamya sevmiyor esimtesekkürlerrr
Gel beraber olsunOhhh affiyet olsunn canimm
Evet hele bu sicaklarda ne yapsam diye kara kara düsünüyorum sabahlari ilk düsüncel ne yemek yapsamBende düşünüyorum desem su dusunce olducek bigun beni
Bu günü atlatıp yarının planını yapıyorum daha kolay oluyor tavsiyemdirEvet hele bu sicaklarda ne yapsam diye kara kara düsünüyorum sabahlari ilk düsüncel ne yemek yapsam
Mantikli :) yarinda mercimek köftesi olsun o zaman hahahaBu günü atlatıp yarının planını yapıyorum daha kolay oluyor tavsiyemdir
Hadi inşallah bir çözüm bulurlar canım üzülme sakin tammi kolay degil ama insallah son olcak cozumunu bulurlarCanım şimdi geldim hastaneden genetik tüm testlerini yapılmasını istediğim söyledim doktora Tamam dedi 3-4bin lirayı buluyormuş
kendi doktoruma da söyledim Tamam yaptır dedi
Afiyet olsun balım bende topladim mutfak ortalık usendim gec oldu zaten yarin artik genel ise girerim biraz sonra yemek ypmaya başlarımEki Görüntüle 2176718
Sop soguk bir soda icelim balkonda kizlarrrrr beraberrrr cikin cikin gelinnn
Tam gaza geldim ise girisicektim ....
Bak yarini kafanda oluşturmaya başladın bileMantikli :) yarinda mercimek köftesi olsun o zaman hahaha
Herşey duzelicek ve daha güzel olucak buna inan hangi hastaneye gidiyosunCanım şimdi geldim hastaneden genetik tüm testlerini yapılmasını istediğim söyledim doktora Tamam dedi 3-4bin lirayı buluyormuş
kendi doktoruma da söyledim Tamam yaptır dedi
Çok tatlilar sizlerede nasip etsin kuzum♡♥Oy yerim onları da onlara girecek ayaklaridA
Amin canımÇok tatlilar sizlerede nasip etsin kuzum♡♥
Başkent üniversitesi hastanesiHerşey duzelicek ve daha güzel olucak buna inan hangi hastaneye gidiyosun
Hadi inşallah bir çözüm bulurlar canım üzülme sakin tammi kolay degil ama insallah son olcak cozumunu bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?