- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.201
En iyisi ettin kurtajmi ettiler yoksa kendiligindenmi dustu dusen parcadan mi test yapcaklar canim sende gircenmi testlereİnşallah canım
sağolun destek oluyorsunuz
En iyisi ettin kurtajmi ettiler yoksa kendiligindenmi dustu dusen parcadan mi test yapcaklar canim sende gircenmi testlere
Yani bunu çok dedim sana da testlerden gectinizmi cocuk olsa bile dusukte yetersizlikmi yoksa rahim de bisimi benim bir tanidik okadar dusmuski dikmisler artik dursun diye yatarak gecirmis hamileligi ayaga kalkip dusme riski yuksekmis çok seyler duyuyoruz bendede hep bakildi genetik sorun çıkmadı.Canım benim düşenler lavaboya düşüyor Sadece bize genetik test yapılacak genetik lerde sorun çıkmazsa sıfır baştan başlamam gerekiyor embriyolara pgt yapılarak tekrar denemem gerek Keşke baştan deseydi doktor
Sakın pes etme canım bı gün bizimde kucağımiz dolacak inan buna biliyorum maddi manevi olarak yıpranmış hissediyosun ama zafer güzel olucak unutma kendine bebeğine inan ilerde buruk bı şekilde hatirlican bu günleri ama vuslat yakınBaşkent üniversitesi hastanesi
Eki Görüntüle 2176718
Sop soguk bir soda icelim balkonda kizlarrrrr beraberrrr cikin cikin gelinnn
Tam gaza geldim ise girisicektim ....
Gel kiz vallah keyif catalim birazKızzz buzz gibi canımı istettin
O hastanede napcaksın canm tam okuyamadım konuşamalarıda. Kuzenim orda çalışıyoBaşkent üniversitesi hastanesi
Canim dusukler oluyor 3 dusuk oldu arastirilsin demis genetik arastirma yapilacak aslinda destek olunsa keske çok yiprandi kuzum.O hastanede napcaksın canm tam okuyamadım konuşamalarıda. Kuzenim orda çalışıyo
Catalım yaa çok yoruldum zatenGel kiz vallah keyif catalim biraz
Canmmm çok geçmiş olsun ya evi bosver bugün olmazsa yarn olur inş kuzucuk iyileşir hemenKızlar nasılsınız. Oğlum çok hasta onunla uğraşıyorum doktora götürdüm kulağında enfeksiyon var o ateş kusma yapar dedi ilaç verdi ama hiç bişey yiyemiyor hemen kusuyor o kadar yorgunum ki anlatamam. Her şey yikanacak oldu ev ayrı bi halde oturup ağlayasım var. Eşim de gececi ise gitti şimdi offyani demem o ki ben buralarda olmazsam haberiniz olsun
Kuzum çok geçmiş olsun yavrum inşallah ilesir sen dinlen ve yavrunla ilgilen daha var işler yapılır kuzum sağlık önemli sende hamilesin zaten.Kızlar nasılsınız. Oğlum çok hasta onunla uğraşıyorum doktora götürdüm kulağında enfeksiyon var o ateş kusma yapar dedi ilaç verdi ama hiç bişey yiyemiyor hemen kusuyor o kadar yorgunum ki anlatamam. Her şey yikanacak oldu ev ayrı bi halde oturup ağlayasım var. Eşim de gececi ise gitti şimdi offyani demem o ki ben buralarda olmazsam haberiniz olsun
Yorma kuzum ben bile tekken kalkmiyor vücut balım
Cok iyi olurdu :)Catalım yaa çok yoruldum zaten
Git yanina uzan ev isi kacmiyor
Kıyamam ben ona ondan önemli bişey yok canım sende kendine dikkat etKızlar nasılsınız. Oğlum çok hasta onunla uğraşıyorum doktora götürdüm kulağında enfeksiyon var o ateş kusma yapar dedi ilaç verdi ama hiç bişey yiyemiyor hemen kusuyor o kadar yorgunum ki anlatamam. Her şey yikanacak oldu ev ayrı bi halde oturup ağlayasım var. Eşim de gececi ise gitti şimdi offyani demem o ki ben buralarda olmazsam haberiniz olsun
Yani bunu çok dedim sana da testlerden gectinizmi cocuk olsa bile dusukte yetersizlikmi yoksa rahim de bisimi benim bir tanidik okadar dusmuski dikmisler artik dursun diye yatarak gecirmis hamileligi ayaga kalkip dusme riski yuksekmis çok seyler duyuyoruz bendede hep bakildi genetik sorun çıkmadı.
Insallah care bukurlar canım ezanlar hirmetine inşallahCanım çıkmaz dedi doktor
Gerek görmedi
Baştan beri diyorum
Şimdi burdaki doktora söyledim
O yaptıracak
Kendi tüp bebek doktoruma da söyledim
Yaptıralım dedi
Pgt dondurulmadan yapılıyorsa söyleseniz yatırırdık dedim
Genetikte birşey çıkmazsa
Ben sıfırdan neden başlayayım
Bu başta bizi yönlendirme yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?