En iyisi ettin kurtajmi ettiler yoksa kendiligindenmi dustu dusen parcadan mi test yapcaklar canim sende gircenmi testlere

Canım benim düşenler lavaboya düşüyor Sadece bize genetik test yapılacak genetik lerde sorun çıkmazsa sıfır baştan başlamam gerekiyor embriyolara pgt yapılarak tekrar denemem gerek Keşke baştan deseydi doktor

Yani bunu çok dedim sana da testlerden gectinizmi cocuk olsa bile dusukte yetersizlikmi yoksa rahim de bisimi benim bir tanidik okadar dusmuski dikmisler artik dursun diye yatarak gecirmis hamileligi ayaga kalkip dusme riski yuksekmis çok seyler duyuyoruz bendede hep bakildi genetik sorun çıkmadı.

Başkent üniversitesi hastanesi
Sakın pes etme canım bı gün bizimde kucağımiz dolacak inan buna biliyorum maddi manevi olarak yıpranmış hissediyosun ama zafer güzel olucak unutma kendine bebeğine inan ilerde buruk bı şekilde hatirlican bu günleri ama vuslat yakın doktoruna inan güven senin yonlendirdigin değilde seni yönlendiren bı hekim bul gerekirse sıfırdan basla ben sana ne anlattım eşimi ameliyat etmek için ameliyat ettiler hiç bı işlem yapmadan sıfırdan merkezi değiştirdik kimse için kolay değil inan ama pes etme

Kızlar nasılsınız. Oğlum çok hasta onunla uğraşıyorum doktora götürdüm kulağında enfeksiyon var o ateş kusma yapar dedi ilaç verdi ama hiç bişey yiyemiyor hemen kusuyor o kadar yorgunum ki anlatamam. Her şey yikanacak oldu ev ayrı bi halde oturup ağlayasım var. Eşim de gececi ise gitti şimdi off yani demem o ki ben buralarda olmazsam haberiniz olsun

Canmmm çok geçmiş olsun ya evi bosver bugün olmazsa yarn olur inş kuzucuk iyileşir hemen

Kuzum çok geçmiş olsun yavrum inşallah ilesir sen dinlen ve yavrunla ilgilen daha var işler yapılır kuzum sağlık önemli sende hamilesin zaten.

Ki
Kıyamam ben ona ondan önemli bişey yok canım sende kendine dikkat et

Canım çıkmaz dedi doktor
Gerek görmedi
Baştan beri diyorum
Şimdi burdaki doktora söyledim
O yaptıracak
Kendi tüp bebek doktoruma da söyledim
Yaptıralım dedi
Pgt dondurulmadan yapılıyorsa söyleseniz yatırırdık dedim

Genetikte birşey çıkmazsa
Ben sıfırdan neden başlayayım
Bu başta bizi yönlendirme yanlış

Insallah care bukurlar canım ezanlar hirmetine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…