- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.221
İnşallah canımInsallah care bukurlar canım ezanlar hirmetine inşallah
O hastanede napcaksın canm tam okuyamadım konuşamalarıda. Kuzenim orda çalışıyo
Sakın pes etme canım bı gün bizimde kucağımiz dolacak inan buna biliyorum maddi manevi olarak yıpranmış hissediyosun ama zafer güzel olucak unutma kendine bebeğine inan ilerde buruk bı şekilde hatirlican bu günleri ama vuslat yakındoktoruna inan güven senin yonlendirdigin değilde seni yönlendiren bı hekim bul gerekirse sıfırdan basla ben sana ne anlattım eşimi ameliyat etmek için ameliyat ettiler hiç bı işlem yapmadan sıfırdan merkezi değiştirdik kimse için kolay değil inan ama pes etme
Canim essesim biraz dinlen kuzum yiprandin bak hayirlisyla meblam verecek sen ağla icine atma zaten ama geçecek elbet bu günlerde geride kalıp mukafatlandirilcaksin canım.
Cok iyi olurdu :)
İnşallah canımCanim essesim biraz dinlen kuzum yiprandin bak hayirlisyla meblam verecek sen ağla icine atma zaten ama geçecek elbet bu günlerde geride kalıp mukafatlandirilcaksin canım.
Canim çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin yavruya....hamilesin birdeKızlar nasılsınız. Oğlum çok hasta onunla uğraşıyorum doktora götürdüm kulağında enfeksiyon var o ateş kusma yapar dedi ilaç verdi ama hiç bişey yiyemiyor hemen kusuyor o kadar yorgunum ki anlatamam. Her şey yikanacak oldu ev ayrı bi halde oturup ağlayasım var. Eşim de gececi ise gitti şimdi offyani demem o ki ben buralarda olmazsam haberiniz olsun
Başkentde canimHangi hastane canım
Aleykümselam selam geçmiş olsun canmSelam kizçeler...
Aleyküm selam ablam çok geçmiş olsunSelam kizçeler...
Nerdesin sekerim senSelam kizçeler...
Husbulduk bea napi verdin bakemOjgeldin bea
Klasik ev işleri canım sen neler yaptnHusbulduk bea napi verdin bakem
Yemek ev canım bildiğin gibi coh sıcakKlasik ev işleri canım sen neler yaptn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?