- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.241
Umut umut sen ve benim için güzelim benim duamda ve aklımdasınİnşallah canım benim
Sağol canım benimUmut umut sen ve benim için güzelim benim duamda ve aklımdasınkaderdasim benimm seviliyosun unutma
Aleyküm selam kuzum geçmiş olsun balimSelam kizçeler...
Hoşgeldin balimmmmBen geldim kuzucuklarim
Kuzum bu saatlerde mutfakda oluyom kocanin gelme saatleri:)))))Nerdesiniz ve ben geliyom kayboluyonuzhıh gidiyom işte
İyim canım evliyim bi kızım var şu sıralar bir de bayram temizliği yapıyorumHoşgeldin kuzum nasılsın neler yaparsin canım
Döktürmüşsun vallah ohh mis benimkinin gelmesine var daha açık buralarda takiliyim dedim :)Aleyküm selam kuzum geçmiş olsun balim
Hoşgeldin balimmmm
Kuzum bu saatlerde mutfakda oluyom kocanin gelme saatleri:)))))
Yemeklerimi yaptım bekliyom
Yarma fasulye karisik yemek yaptim yanina elde acilmis mantı patates salatasi çorba tursu
İzmirliymissin hemşerim meraba:)İyim canım evliyim bi kızım var şu sıralar bir de bayram temizliği yapıyorum
Oh maşallah sen baslamissin bende yarin inşallah bugün topladım el atamafim daha kacgundur gireyim diyim islere kısmet yarina artık allah bagislasin bu arada canımİyim canım evliyim bi kızım var şu sıralar bir de bayram temizliği yapıyorum
Okadar dusundum degisiklik olsun dedim surekli patates fasulye vs ayni seyler olmiyorDöktürmüşsun vallah ohh mis benimkinin gelmesine var daha açık buralarda takiliyim dedim :)
Arada değişiklik şart oluyo malum erkek milletine :))Okadar dusundum degisiklik olsun dedim surekli patates fasulye vs ayni seyler olmiyor
Merhaba canım Evet izmir.liyim sen İzmir'in neresindesinİzmirliymissin hemşerim meraba:)
Sağol canım cumlemizin bir yerden başlamak gerekiyorOh maşallah sen baslamissin bende yarin inşallah bugün topladım el atamafim daha kacgundur gireyim diyim islere kısmet yarina artık allah bagislasin bu arada canım
Kuzum ya çok geçmiş olsunKızlar nasılsınız. Oğlum çok hasta onunla uğraşıyorum doktora götürdüm kulağında enfeksiyon var o ateş kusma yapar dedi ilaç verdi ama hiç bişey yiyemiyor hemen kusuyor o kadar yorgunum ki anlatamam. Her şey yikanacak oldu ev ayrı bi halde oturup ağlayasım var. Eşim de gececi ise gitti şimdi offyani demem o ki ben buralarda olmazsam haberiniz olsun
Hangi kanal hangi kanalVeeee simdi tom ve jerry zamanı
Hosgeldn fatkedilmz mi hiçBen geldiiiimmmm
Inşallah yokluğum fark edilmiştir
İnternetten actm canım :) çocuklarla izlşyorm bende yorlmusmHangi kanal hangi kanal
Hosgeldn fatkedilmz mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?