- 15 Şubat 2017
- 361
- 650
- 103
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.261
Hoşgeldin bende burda yeniyimBen geldiiiimmmm
Inşallah yokluğum fark edilmiştir
:)) bayılırım. İzliyorum her gün TV de :)) 12 gibi başlıyo :))İnternetten actm canım :) çocuklarla izlşyorm bende yorlmusm
Hoşgeldin canımm. Dışarıdaydım yazamadım bugün de o anlamda geldim dedim :) ama bende yeniyim :) amaaa uzun zamandır tanışıyo gibiyizHoşgeldin bende burda yeniyim
Geldim balım yemekleri kapatıp bizimki isi çokNeyse tek başımayım gideyim bende
Amaa tatlıannee bu kızlar beni yalnız bıraktı ben kendi kendime konuştumGeldim balım yemekleri kapatıp bizimki isi çok
Aynen oyle sonra ne varsa yap derler ama soylenirler haspaamm:)))Arada değişiklik şart oluyo malum erkek milletine :))
Aynen iyi oldu bayrama kadar yine tekrarlanir isler:)Sağol canım cumlemizin bir yerden başlamak gerekiyor
Bende severimde :))))Veeee simdi tom ve jerry zamanı
Hepinizin yokluğu aranıyor kuzumBen geldiiiimmmm
Inşallah yokluğum fark edilmiştir
Hayirlisi olsun inşallah kuzum bukunur uygun iyi bir arastirmak lazim icene bahali gerçektenAnneme bi takım sorduk içi düz uzun kollu bi penye üstü şifon işte desenli falan şık güzel ama 250 lira dedio kadar etmezdi Anaa nooluyo nasıl pahalı her şey Abimin düğünü var inşallah ay sonunda kıslar :)
Çıkmıştır bir teraneleri:))))Amaa tatlıannee bu kızlar beni yalnız bıraktı ben kendi kendime konuştum
:) annem kabak yapıyo kuzu benim karnım ağrıyo uzanıyorum. Annem için çıktım bugün ama hiç halim yoktu :)Çıkmıştır bir teraneleri:))))
Naptin bakalım yemekleri yaptin mi
Çıkmıştır bir teraneleri:))))
Naptin bakalım yemekleri yaptin mi
Afiyet olsun canım şimdiden bukunur elbet kuzum uygun sicakta cekilmez zaten:) annem kabak yapıyo kuzu benim karnım ağrıyo uzanıyorum. Annem için çıktım bugün ama hiç halim yoktu :)
Bebek kimildiyor bazen toplaniyor bir yere sanki kafasini seviyorum :)Sen nasılsın kuzuu bebiş nasıl :)
Saol canımm size de afiyet olsun. Ayy kuzu hemde nasıl sıcak .Afiyet olsun canım şimdiden bukunur elbet kuzum uygun sicakta cekilmez zaten
Bebek kimildiyor bazen toplaniyor bir yere sanki kafasini seviyorum :)
Dikiş e geçtim azıcık çimkirmeyin hemen
Tabiki teyzesi:)Saol canımm size de afiyet olsun. Ayy kuzu hemde nasıl sıcak .
Oyy benim için de sev :))
Arada konusuyoruz arkandan :)Kulagim cinladi
Ne dikiş kiz ne yirtinn yineDikiş e geçtim azıcık çimkirmeyin hemen
Ona geldim bacimm :)Tabiki teyzesi:)
Arada konusuyoruz arkandan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?