- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.281
Yiii benikuzummm yirim seni
Kuzu annem için terziye gidip geldik öyle bi akrabaya gittik çay kahve sohbet ettik kalktık :))
Evdeyim uzanıyom şimdi. Sen nasılsın bakalımm napıyosun :)
Söylemem ama ne konuştuğumuzu oo neler var nelerOna geldim bacimm :)
Ohh ne güzel :) darısı bana inşallah :))Yiii beninapim kuzum ev temizlik yemek çamaşır felan uğraştım çok sıcak ya kocişiimi bekliyorum burda takiliyorum
Benimkide biraz gecikcekYiii beninapim kuzum ev temizlik yemek çamaşır felan uğraştım çok sıcak ya kocişiimi bekliyorum burda takiliyorum
Olsun ben burda durim ozamanSöylemem ama ne konuştuğumuzu oo neler var neler
:))Olsun ben burda durim ozaman
Amin canım inşallah evlende başını kasicak vakit bulama aminnnnnnOhh ne güzel :) darısı bana inşallah :))
Çok sıcak canım aynenn
Sorma iş bakmaya gitti ya :)Benimkide biraz gecikcek
Eyi dur ama dayanamad8m soyleyim yokluğun koyuyor dedik ne gidip duruyor bizi yalniz birakiyorOlsun ben burda durim ozaman
Eyi dur ama dayanamad8m soyleyim yokluğun koyuyor dedik ne gidip duruyor bizi yalniz birakiyor)))
:)) ayy kuzu ya:) Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah :) bide uzak mesafe bizimki :) yanlış anlaşılmiyim koca meraklısı değilimAmin canım inşallah evlende başını kasicak vakit bulama aminnnnnn
Anlamam canım anlamam:)) ayy kuzu ya:) Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah :) bide uzak mesafe bizimki :) yanlış anlaşılmiyim koca meraklısı değilim
Sadece artık mutluluğumu üzüntümü yan yana olup paylaşmak istiyorum. :)
Anlamam canım anlamambiz kapı komşusuyken zor dayandık
Ay kzum taze daha sizinki tabiki bole durumlar normal:)) ayy kuzu ya:) Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah :) bide uzak mesafe bizimki :) yanlış anlaşılmiyim koca meraklısı değilim
Sadece artık mutluluğumu üzüntümü yan yana olup paylaşmak istiyorum. :)
Ya biz abi derken koca ettik :))))(Anlamam canım anlamambiz kapı komşusuyken zor dayandık
Kuzum karıştırdın 8 sene olucak inşallah eylülde :)Ay kzum taze daha sizinki tabiki bole durumlar normal
Ya biz abi derken koca ettik :))))(
Hoşbulduk canım teşekkür ederim:ewet yeniyim canimH Huma Gulsum hosgeldin canım yenisin galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?