- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.301
Aynen öle oldu valla :)Ya biz abi derken koca ettik :))))(
Ahahha kiz hiç sorma nişanlı evli karistirir oldum :))))Kuzum karıştırdın 8 sene olucak inşallah eylülde :)
Hoşgeldiiinn:)Hoşbulduk canım teşekkür ederim:ewet yeniyim canim
Tekrar hosgeldin ozaman iyi etmissin alisinca gitmek istemiyor insan :) naparsin ne edersin bakrmHoşbulduk canım teşekkür ederim:ewet yeniyim canim
Sıcaktan sıcaktan er bide hamişKuzum karıştırdın 8 sene olucak inşallah eylülde :)
Hoşgeldin canımHoşbulduk canım teşekkür ederim:ewet yeniyim canim
İdare edemem kuzu 8 senemi nasıl hafife alırSıcaktan sıcaktan er bide hamişidare edin gulo mu
Telefona şarj dayanmaz oluyo sonra :))Tekrar hosgeldin ozaman iyi etmissin alisinca gitmek istemiyor insan :) naparsin ne edersin bakrm
Kız bende antenler yandi evlimiydi bekarmi bitteride ole karistirmistim.Sıcaktan sıcaktan er bide hamişidare edin gulo mu
İdare edemem kuzu 8 senemi nasıl hafife alır
Sağol cnm insaAllah alıştım sayılır,:)napam bende iki senedir bebek bekliyoruz tabiki hayırlısı herşeyin bende de pko olduğu için şuan tedavi surecindeyim klomen kullandım yarın doktorum ignemi vuracak ins.buyumusse benim küçük yumurtaciklarım:Tekrar hosgeldin ozaman iyi etmissin alisinca gitmek istemiyor insan :) naparsin ne edersin bakrm
Bende çok karıştırırım kuzuKız bende antenler yandi evlimiydi bekarmi bitteride ole karistirmistim.
Benim birden kapaniyor artik kocan gelirken bi takiyom gecede gireyim siyw hat yik zaten kendi telim bozuldu evde eski bir tel var oda wifiden baglandim bazen kapaniyor ama iyiki var diyom hic yokatan iyi şimdilik kizakli kullanıyor m buda kadinlar kulübü icin yetiyor:)))Telefona şarj dayanmaz oluyo sonra :))
Teşekkür ederim cnmHoşgeldin canım
Ehlimuhabbet cik cik gel BACIM
kuzu bu konuyu evliliğinin 4 senesinde konuşalım bence
Yanlız değilsin canım hoşgeldin aramızaSağol cnm insaAllah alıştım sayılır,:)napam bende iki senedir bebek bekliyoruz tabiki hayırlısı herşeyin bende de pko olduğu için şuan tedavi surecindeyim klomen kullandım yarın doktorum ignemi vuracak ins.buyumusse benim küçük yumurtaciklarım:
Hayırlısıyla nasip etsin Rabbim :)Sağol cnm insaAllah alıştım sayılır,:)napam bende iki senedir bebek bekliyoruz tabiki hayırlısı herşeyin bende de pko olduğu için şuan tedavi surecindeyim klomen kullandım yarın doktorum ignemi vuracak ins.buyumusse benim küçük yumurtaciklarım:
Pirize yapistim şuan resmenBenim birden kapaniyor artik kocan gelirken bi takiyom gecede gireyim siyw hat yik zaten kendi telim bozuldu evde eski bir tel var oda wifiden baglandim bazen kapaniyor ama iyiki var diyom hic yokatan iyi şimdilik kizakli kullanıyor m buda kadinlar kulübü icin yetiyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?