- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.681
Ben acıktım manti yedim uzandim sinra kalkıp mutfağı toplayacagim yemek vardı bügünlükde temmel geçti yarin ola hayrola.Daha daha naptiniz napcaniziyiki varsiniz
Anca kalkarlar boğalar:)Pazara gitmek için oturan boğanın kalkmasını beklşyorm
Aksam 5 den sonra validesine gidecek paşamHahahahahabosver zaten cok sicak aksama digru gidersiniz uyusun boga
6 dan 10 gectii 10dan 1 re geceriz:))
Heee anladim ozaman programa göre pertsin uyursun kuzum:)6 da uyumucam ki kız cocuklatı parka indşrcemaksama pertm kesin
Anca kalkarlar boğalar:)
Ahah bizde bi gittim mi allahhh oyalanmadan aldik aldık oyalanmayi seiyor tekte inemiyorum evim zaten marketlere uzak pazar falan anca arada beraber yada kendi yapıyor gelirken.kazıyarak kaldırıyorum onu koltuktan yapışıyor resmen
Oooooo o zaman valideye biraz gec geliceni söylesinAksam 5 den sonra validesine gidecek paşamah ah uyuya uyuya şişti valla
Affiyet bal seker olsun canim :)Ben acıktım manti yedim uzandim sinra kalkıp mutfağı toplayacagim yemek vardı bügünlükde temmel geçti yarin ola hayrola.
Ahah bizde bi gittim mi allahhh oyalanmadan aldik aldık oyalanmayi seiyor tekte inemiyorum evim zaten marketlere uzak pazar falan anca arada beraber yada kendi yapıyor gelirken.
Teşekkür ederim kuzum.Affiyet bal seker olsun canim :)
Oyamadan gelirse eve dua edermOooooo o zaman valideye biraz gec geliceni söylesin
Saol canım inşallah allah razı olsunAyy!! Bir düğün daha ne güzelll.. Kolay gelsin canim , İnşAllah hersey istediğin gibi olur..
Teşekkürler canımAyy maşallah ne güzel  
Allah razı olsun canım inşallahAllah kolaylık versin inşallah :) hayırlısıyla kur inşallah yuvanı :)
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyleşirKızlar nasılsınız. Oğlum çok hasta onunla uğraşıyorum doktora götürdüm kulağında enfeksiyon var o ateş kusma yapar dedi ilaç verdi ama hiç bişey yiyemiyor hemen kusuyor o kadar yorgunum ki anlatamam. Her şey yikanacak oldu ev ayrı bi halde oturup ağlayasım var. Eşim de gececi ise gitti şimdi offyani demem o ki ben buralarda olmazsam haberiniz olsun
Ayyy bende işler hiç bitmez bir aya kadar full doluyum canımEternaaLLove @Eses07 @_nurunnisa_ T Temmuz07 @krmckr15 @Bayan Papatya @Nuurrr22 @Glsmkck Oeksuez @sivastrabzon @minik meleklerim @Pembe Vosvos @Pembegomlek @ehlimuhabbet @bulca ByNkoaLa 38his @EyyyYar @MAL KABUL @V u s k a Tugcemustafa Denizkizi2425 kizceler napiyoniz isler bitmedimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?