- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.701
Selam canım. O kadar yoğunum ki hiç vaktim olmuyor ve çok yoruluyorum. Bugün yine hastanedeydik şimdi oğlumu uyutuyorum. Sen nasılsın napiyosunByNkoaLa Oeksuez T Tatlianne20 @Nnuurrr @minik meleklerim @Denizkizi2425 @38his gulse14 @Tugcemustafa ( hepinizi müge anlı ya havale ettim)
Amin canim sağol ❤Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyleşir
Canım çok geçmiş olsun napim uzandım kalkamadım bu gün hiçSelam canım. O kadar yoğunum ki hiç vaktim olmuyor ve çok yoruluyorum. Bugün yine hastanedeydik şimdi oğlumu uyutuyorum. Sen nasılsın napiyosun
Bende iş bitmez kuzum hele bi oğlum iyi olsun da inşallahEternaaLLove @Eses07 @_nurunnisa_ @Temmuz07 gulse14 @Bayan Papatya @Nuurrr22 @Glsmkck Oeksuez @sivastrabzon @minik meleklerim @Pembe Vosvos @Pembegomlek @ehlimuhabbet @bulca ByNkoaLa @38his @EyyyYar @MAL KABUL @V u s k a @Tugcemustafa @Denizkizi2425 kizceler napiyoniz isler bitmedimi :)
Ayy sen de mi hasta olacaksın kizz. Yoksa regl dönemi miCanım çok geçmiş olsun napim uzandım kalkamadım bu gün hiçkarnım ağrıyor biraz (
Oldum bile ikinci günümAyy sen de mi hasta olacaksın kizz. Yoksa regl dönemi mi
Vallah bebis kucagimda uyutuyorum bak aana yinede yaziyorum canim kiymetimi billlByNkoaLa Oeksuez T Tatlianne20 @Nnuurrr @minik meleklerim @Denizkizi2425 @38his gulse14 @Tugcemustafa ( hepinizi müge anlı ya havale ettim)
Yazma yazma müge anliya başvurdum sizin içinVallah bebis kucagimda uyutuyorum bak aana yinede yaziyorum canim kiymetimi billl
Dikkat et üşütme daha fazla ağrı yapar suyla fazla uğraşma. Dün kız kardeşmiş konuştuk o da 13 gündür adet olmuyormuş test yapti ama bişey çıkmadı. 7 aydır deniyorlar onun da olmuyor şuan. Allah isteyen herkese verir insallahOldum bile ikinci günüm
Hahahha vallahi kiiz niye yalan söyliyimYazma yazma müge anliya başvurdum sizin içinbebekle yumuşatma brnii
Amin canım ederim bacaklarımda saçma bı titreme var ya anlamadım bu ay bı garipDikkat et üşütme daha fazla ağrı yapar suyla fazla uğraşma. Dün kız kardeşmiş konuştuk o da 13 gündür adet olmuyormuş test yapti ama bişey çıkmadı. 7 aydır deniyorlar onun da olmuyor şuan. Allah isteyen herkese verir insallah
Tamam azcik inandımHahahha vallahi kiiz niye yalan söyliyim
Kızlar ya bişi sorucam bu avatar resmini nasıl değiştiriyoruzKızlar adımı degistirdim bu arada ben krmckr15 haberiniz olsun. Bilerek avatar resmini bıraktım karıştırmayın diye
Yerim seni inancaksin tabiTamam azcik inandım
Kisisel bilgilere bas :) orda degistirebilirsinKızlar ya bişi sorucam bu avatar resmini nasıl değiştiriyoruz
PazRdayım kızVallah bebis kucagimda uyutuyorum bak aana yinede yaziyorum canim kiymetimi billl
Hıh yiii brniiYerim seni inancaksin tabi
Hahahayyy kilot corab al bana hahahaha dantelli olsunPazRdayım kızne alayım sana
Kuzu yaptıkça olmadı bida yapım bı dosya seç diyo nereden seccem ulaaKisisel bilgilere bas :) orda degistirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?