- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.721
Sonucu yarın alıcaz canım. İnşallah öyle olurr.İnş kötü bisey çıkmaz canım
Rabbim şafiî ismi şerifi hürmetine şifa versin insaallah
Dosya seçe bas telefonundaki resimlerden birini seçip yükleKuzu yaptıkça olmadı bida yapım bı dosya seç diyo nereden seccem ulaa
Allah razı olsun Kuzumm. InşallahGeçmiş olsun canım inşallah kötü bisi yoktur saglikli huzur diliyorum annene.
Yaptım kuzu olmadı telefona girmedi neseDosya seçe bas telefonundaki resimlerden birini seçip yükle
Bilmiyom isim soyisim söylüyo cisim ismi gibi bi şeydi aklımda kalmadı :))Kiminle eee !!! Gulom yalan o rüyalar :))
Çok kötüyüm kızlar(
Kuzum benim Allah razı olsunDuamsasin canım bnim inşallah bisiy olmadan cikarsiniz
Avatar resminizi degistrmek icin tiklayin yaziyor ya giiKuzu yaptıkça olmadı bida yapım bı dosya seç diyo nereden seccem ulaa
Aslaaa hele bu halde asla aldatamam :))Bilmiyom isim soyisim söylüyo cisim ismi gibi bi şeydi aklımda kalmadı :))
Nolduu okuyorum yavaş yavaşşşş
Kuzum sen beni yanlılEternaaLLove @Eses07 @_nurunnisa_ @Temmuz07 gulse14 @Bayan Papatya @Nuurrr22 @Glsmkck Oeksuez @sivastrabzon @minik meleklerim @Pembe Vosvos @Pembegomlek @ehlimuhabbet @bulca ByNkoaLa @38his @EyyyYar @MAL KABUL @V u s k a @Tugcemustafa @Denizkizi2425 kizceler napiyoniz isler bitmedimi :)
Ama kuzucum ben yeni geldimmm. Hemen sordum noldu diyee. Onlar sormadı onlara naparsan yapByNkoaLa Oeksuez T Tatlianne20 N Nnuurrr @minik meleklerim @Denizkizi2425 @38his gulse14 @Tugcemustafa ( hepinizi müge anlı ya havale ettim)
Hadi hadiiii kac sattir yoksun ortaliklardaKuzum sen beni yanlıl
Ama kuzucum ben yeni geldimmm. Hemen sordum noldu diyee. Onlar sormadı onlara naparsan yap
Senide seçtim pikacu senlede küstümKuzum sen beni yanlıl
Ama kuzucum ben yeni geldimmm. Hemen sordum noldu diyee. Onlar sormadı onlara naparsan yap
Sen varya tam bı dolapsinAvatar resminizi degistrmek icin tiklayin yaziyor ya gii
İlçedeyim ya canım maraşa sevk etmemişti doktor ancak gelebildik :)Hadi hadiiii kac sattir yoksun ortaliklarda
Amaaaa nidenSenide seçtim pikacu senlede küstüm
Ahhahahahay alayım sen isdeHahahayyy kilot corab al bana hahahaha dantelli olsun
Aaa gecmis olsun ben saka yaptim :)İlçedeyim ya canım maraşa sevk etmemişti doktor ancak gelebildik :)
Ulan allahsizlar oldu mu bu demedinizAmaaaa niden
Tsk ederim cinimmmmmAhhahahahay alayım sen isde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?