- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.741
Etmişti dicektim :)) yok canım biliyorum şaka yaptığını da cidden uzun sürdü ondan açıkladım :))Aaa gecmis olsun ben saka yaptim :)
Canim cok sIkkIn bdv‘ye konu acicam galibaGüldürüyor beni keyfim yerine geliyo ondan
Ama ben yeni geldiiiimmmm. Paketim yok dışarıda girmedim hiiiçççUlan allahsizlar oldu mu bu demediniz
Bu kadinlada kusumAhhahahahay alayım sen isde
Canim cok sIkkIn bdv‘ye konu acicam galiba
Tamam afaffettim senide karnım ağrıyorAma ben yeni geldiiiimmmm. Paketim yok dışarıda girmedim hiiiççç
Hem sen niye kötüyüm dedin. Balım benimmm kuzuuummm
Güzel arkadaşım benimm
Noldu kiCanim cok sIkkIn bdv‘ye konu acicam galiba
Bende küsümBu kadinlada kusum
Bende küsüm
Siz niye ilgilenmedinz benim kuşuna hııııı
Çok mu kötüsün kuzu yaTamam afaffettim senide karnım ağrıyor
Kuzu grip grip gibi değil regliyim oda ilk iki gün fena ağrılı geçiyorÇok mu kötüsün kuzu ya
Nane bana çok iyi geliyo kalkamaz mısın sende denesen kaynatsan
Annem gil galiba bizi kasitli eve sokmuyorlar ... yani konusmalarindan öyle sezdimNoldu ki
Annemlerle aram iyi degil canim yazlik evlerine girmemizi istemiyorlar. Tartismadan lnce alinmisdi biletler falan ... simdi yalan uydurup bizi eve sokmak istemiyorlar galiba... cok üzüldüm ...Sana noolduuu
Evet Kuzumm anladım. Bir yemek kaşığı naneyi bir su bardağı suda kaynatıyorum iyi geliyo bana.Kuzu grip grip gibi değil regliyim oda ilk iki gün fena ağrılı geçiyor
Kıyamam sana ben sen öyle kuruyosundur canım annem neden istemesin ki seni aranızdaki sorunu bilemem ama nolursa olsun sen onun evladısin belki tavır yapiyodur aklıncaAnnem gil galiba bizi kasitli eve sokmuyorlar ... yani konusmalarindan öyle sezdimtartismadan önce almisdik biletleri ...
Zaten aramiz iyi degil ama ben bu kadar hak etcek birsey yapmadim inan. Annem zaten ömrü billah sevmezdi beni. Ama ne biliyim evlerine bile girmeE izin vermiyorlar .... cok ilginc ... ben anneme cokk asiri dükünpm onun aksine.
Ah bilmiyorum kendimi ablatmaktada zorlaniyorum sadece cok üzülüyorum...
Agri kesici alsana ... benimde ilk iki gün sancili geciyor bayaTamam afaffettim senide karnım ağrıyor
Oy kıyamam ya. Tabiki insanın ailesinin böyle yapması çok üzücü. Öncesinde bi şey demişler miydi gitmeyin gibi. Yani belkide alakaları yoktur dicemAnnemlerle aram iyi degil canim yazlik evlerine girmemizi istemiyorlar. Tartismadan lnce alinmisdi biletler falan ... simdi yalan uydurup bizi eve sokmak istemiyorlar galiba... cok üzüldüm ...
Demiyom bı canım bacaklarımda titriyor ya bu ay bı değişik olduEvet Kuzumm anladım. Bir yemek kaşığı naneyi bir su bardağı suda kaynatıyorum iyi geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?