- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.041
Aaaaa gercekk?? Benim kizimda kovaBennnn biri kova mi dedi
Valla huyumdan suyumdan çok memnunumAaaaa gercekk?? Benim kizimda kova
İyi geceler canımHayırlı geceler kizlar
KuzumIyi geceler kızlar ❤❤❤
Napiyoniz canım.İyi geceler canım
Napalim canım herkes gitti bı ben kaldım :))Napiyoniz canım.
Bizde şimdi uyuduk bizimki uyudu bende bogazlar yanıyor süt ictim teli aldım anca dolmuş bakiyim dedim. Yorganun az isi vardi onu dikti m igne oyasina basladim cocugun yuzune ortmek icin aldim tulbemt kenarini yapıyorum bugün aldim elime bakalım bian once bitirmek lazimNapalim canım herkes gitti bı ben kaldım :))
Ohh eline sağlık valla baya beceriklisin :))Bizde şimdi uyuduk bizimki uyudu bende bogazlar yanıyor süt ictim teli aldım anca dolmuş bakiyim dedim. Yorganun az isi vardi onu dikti m igne oyasina basladim cocugun yuzune ortmek icin aldim tulbemt kenarini yapıyorum bugün aldim elime bakalım bian once bitirmek lazim
Hoşgeldin KuzucumSelam kızlar
Uykusuz gecelere devam
Hoşgeldin Kuzucum
Aleyküm selam canım tam da aklimda sen geciyordun duvarına girip nasıl olduğunu merak ettim yazacaktım.Selam kızlar
Uykusuz gecelere devam
Napim canım eşim geldi yemek felan yedik TV'ye baktı çay felan derken yeni uyudu bende buraya geldim :)) evet çok şirin :)Napıyon cnm
Oyyyşş bu çok tatlı bebiş
Napim canım eşim geldi yemek felan yedik TV'ye baktı çay felan derken yeni uyudu bende buraya geldim :)) evet çok şirin :)
Birkere yaptım baya oldu oda bi yazma islemistim akl8mda kalmis internetten tekrar baktim şimdilik güzel oluyor eger yaparsam belki bırakmam baslarim ilerletirimOhh eline sağlık valla baya beceriklisin :))
Ben hiç bilmiyorum ya uğraşması güzel ama dimi stres atıyor insanBirkere yaptım baya oldu oda bi yazma islemistim akl8mda kalmis internetten tekrar baktim şimdilik güzel oluyor eger yaparsam belki bırakmam baslarim ilerletirim
Kıyamam sana kafanı yastığa koydugun zaman bebisini hayal et ben hep öyle yapıyorum geleceği hayal etNe güzel canım
Beni uyku tutmuyor malesef
Canim benim hersey güzel olacak atlatacan bu günleri.Ne güzel canım
Beni uyku tutmuyor malesef
Aynen kuzum bugün aldim ama odagin oluyor güzel gayret edersen esimin dilindende kurtuluyoruz :))Ben hiç bilmiyorum ya uğraşması güzel ama dimi stres atıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?