- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.241
Maşallah canım allah bagislasinTeşekkürler 1 tane 17 aylık
Maşallah maşallah Rabbim yardım etsin :)))))Her şey tıkırında şuanbugün sabahtan mutfak dolaplarn içini dışını sildim yarın da ütüler var süpürge günde üç öğün çalışıyor zaten
Bize kızıyor kendi yok emiii@umudu beklemek nerelerdesin
Amin amin sen nabtn bebiş nasıl nabıyorMaşallah canım allah bagislasin
Maşallah maşallah Rabbim yardım etsin :)))))
Aynen bir daha azar yemeyeym şimdiBize kızıyor kendi yok emiii
@umudu beklemek bizi hep yalnız birak emiii:))))))Aynen bir daha azar yemeyeym şimdi
Kuzularım geldik çok şükür temiz çıktıHahahaha hala ariyorum
Dualarim annenle canim insallah kötü birsey degildir
İnş sonuclarnz temiz güzel çıkar canm
Oh sevindim kuzum gözün aydınKuzularım geldik çok şükür temiz çıktı
Çok sevndm hadi geçmiş olsun canmmKuzularım geldik çok şükür temiz çıktı
aynen sen gel biz gitmiş olucaz@umudu beklemek bizi hep yalnız birak emiii:))))))
Vaaayss güzel olmuş elleriem sağlık canmmEki Görüntüle 2177398 ilk bi kenarina başladım zurafalarina sonra pembe iple uzerine islicem yaprak yapcam
Maşallah kuzu bende yapcam bi şeyler :)Eki Görüntüle 2177398 ilk bi kenarina başladım zurafalarina sonra pembe iple uzerine islicem yaprak yapcam
Saol canımm Allah razı olsun :)Oh sevindim kuzum gözün aydın
Çok sağ ol kuzum benim :)Çok sevndm hadi geçmiş olsun canmm
Isler bugunde kaldı benim :)) yarin demicem artık yoksa gun verince olmuyor yarin bide konrtrol var merak içindeyim
Ay bize de haber ver bizde merak ederiiizzz..Isler bugunde kaldı benim :)) yarin demicem artık yoksa gun verince olmuyor yarin bide konrtrol var merak içindeyim
Gelince gelişmelerden haber ederim insallah uzun kemikler gelismistik cuce okur dediydi odem falan inse bare aciklik olabilir vs umarım güzel morel bir haberle gelirim allahım sen mucize yarat .Ay bize de haber ver bizde merak ederiiizzz..
Inşallahhh canımm. Güzel haberle gelirsin inşallahGelince gelişmelerden haber ederim insallah uzun kemikler gelismistik cuce okur dediydi odem falan inse bare aciklik olabilir vs umarım güzel morel bir haberle gelirim allahım sen mucize yarat .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?