- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.261
İnşşş canım çok güzel haberlerle gelirsşn.. Benim oğlanın bir ayağını kısa demişlerdi hiç bisey olmadan doğdu doktorlar sadece korkutuyor vallaGelince gelişmelerden haber ederim insallah uzun kemikler gelismistik cuce okur dediydi odem falan inse bare aciklik olabilir vs umarım güzel morel bir haberle gelirim allahım sen mucize yarat .
Inşallahh Kuzumm. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallahSağolun canlar bugün uyuyamam heral heyecandan duanizi eksik etmeyin bayrami atlatayim yasin okutcam burdada baslatcam inşallah hayırlı okur benim icinde yavrum içinde
Kac haftalikken dendi doguma kadarmi kzuum benim 18 haftaliktan bu yana deniliyor bacaklar kollar kisa ayaklar carpik ameliyat belde açıklık kafada ödem cenede gerilik bilmiyorum bukadsr sorunla yasarmi Rabbim bilir belde açıklık 4 aylikken olmus suan belli değil kapandimi ayaktan ameliyat olunur dedi beldede varsa beldende cuce olur dedi belki yurumezmizİnşşş canım çok güzel haberlerle gelirsşn.. Benim oğlanın bir ayağını kısa demişlerdi hiç bisey olmadan doğdu doktorlar sadece korkutuyor valla
Cokk sükürrrKuzularım geldik çok şükür temiz çıktı
Off kuzum yaa ne kadar agır imtihanjn inş herrsey düzelmiştirKac haftalikken dendi doguma kadarmi kzuum benim 18 haftaliktan bu yana deniliyor bacaklar kollar kisa ayaklar carpik ameliyat belde açıklık kafada ödem cenede gerilik bilmiyorum bukadsr sorunla yasarmi Rabbim bilir belde açıklık 4 aylikken olmus suan belli değil kapandimi ayaktan ameliyat olunur dedi beldede varsa beldende cuce olur dedi belki yurumezmiz
Geldim geldim
Bide gel bana sor sen kuzum aglayamiyorun bile nasıl ayaktayim bende bilmiyorum gucun bide uzulumce hepten gidiyon.Off kuzum yaa ne kadar agır imtihanjn inş herrsey düzelmiştir
7 aylıkken demişti doktor.
Cok üzgünüm ... piskolojik destek aliyormusun canim?Kac haftalikken dendi doguma kadarmi kzuum benim 18 haftaliktan bu yana deniliyor bacaklar kollar kisa ayaklar carpik ameliyat belde açıklık kafada ödem cenede gerilik bilmiyorum bukadsr sorunla yasarmi Rabbim bilir belde açıklık 4 aylikken olmus suan belli değil kapandimi ayaktan ameliyat olunur dedi beldede varsa beldende cuce olur dedi belki yurumezmiz
Geldim geldimNapiosun baken rossummm
Ah koyamam ben sana yaa inşş sağlıkla gelir kucağınaBide gel bana sor sen kuzum aglayamiyorun bile nasıl ayaktayim bende bilmiyorum gucun bide uzulumce hepten gidiyon.
EveeeetBdv desn dimi seni seni
Yemegmi yapym işleri bitirdim oturıyorö sen nabıyosn canım
Hayır kuzum ne psikolojik destegi o yetmez gibi kendim kendime avutuyorum bir ailem sagolsun arada ararlarsa teselli verir kendi kendime iste dahada gucumu uzenler var.Cok üzgünüm ... piskolojik destek aliyormusun canim?
Bende geliyorum ardaEveeeetburasi bir bdv iki hahahaha hadi ya naptin bugün? Ben pugaca yapcam galiba
Eşin ?Hayır kuzum ne psikolojik destegi o yetmez gibi kendim kendime avutuyorum bir ailem sagolsun arada ararlarsa teselli verir kendi kendime iste dahada gucumu uzenler var.
Canım benimm çok sağ ol :) çok şükür :)Cokk sükürrrcok sevindim canimbenim
Allahim sabir versin ve insallah saglikca kavusursun kuzunuHayır kuzum ne psikolojik destegi o yetmez gibi kendim kendime avutuyorum bir ailem sagolsun arada ararlarsa teselli verir kendi kendime iste dahada gucumu uzenler var.
Canım benimmKac haftalikken dendi doguma kadarmi kzuum benim 18 haftaliktan bu yana deniliyor bacaklar kollar kisa ayaklar carpik ameliyat belde açıklık kafada ödem cenede gerilik bilmiyorum bukadsr sorunla yasarmi Rabbim bilir belde açıklık 4 aylikken olmus suan belli değil kapandimi ayaktan ameliyat olunur dedi beldede varsa beldende cuce olur dedi belki yurumezmiz
Aynrn annesi bide hiç karsi gelmemeye calisiyom morel bozmasi yetiyor ben kabullendim size ne oluyor demi kendilerini düşünüyor bir ben naz yapamiyorum kimseye onlarin nazınazıhuyunu çekiyorum herseye altan alalala.Eşin ?
Kuzu burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?