Allahim sabir versin ve insallah saglikca kavusursun kuzunu bence bi düsün derim canim ... icine atma düsüncelerini paylasa bilecegin biri olsa ... destek almak kötü birsey degil ...
Benim dunyamda yok ole malesef aileme herseyi anlatmıyorum çünki toplamasi bana düşüyor yine başım ağrıyor esim su yönden doktorlar aldircaklardi esimde zor bakmasi k O mse olumlu konuşmuyor sen cekecen bir sürü sorun hepsi aynı diyor ailemde aldirtmadi kayin vb alidemlerde icten zaten bole bir gebelik istemediler yani aldirda demedi ama hep uzulursunuz dogunca sole bole ailem bir karıştı bende aldirmadim zaten kötü olundu şimdi iyiyiz ama kimse hevesli değil bir teselli cocuk hakk i mda birsey ne ararlar bide onlarin nazlari kusmeleri gonullerini al aman burda paylasiyorum derdimi esimde ailem karıştığı ve bende onların lafina bakıp aldirmadigim için biraz soğuk gibi normal davraniliyor hersey.

Sen cok güclü bir annesin :) ve kesinlikle destek al canim. Dogumdan sonrada lohusa dönemi biraz zor geciyor...
ben suan cok saskinim ... cünkü günlerdir yazisiyorsuz meger sen nelerle savasiyorsun canim benim kimseye kulak asma... sana destek vermeyen morel vermek istemeyen uzak dursun senin suan daha mühim islerin var ...
fol asiti kullaniyormusun?

Yani 5 aylık oldu aldırmak istemedim okadar hossediyordumki kimseye nasıl kiyarim diyemedim birazda ailemin sesi cikimca bana oan destek olundu yapamam deidm.
Kimse aldırmak istemez kuzu

Bizim akrabankn cocugu da karnında öyle teşhis koymuşlardı 6 aylıkken aldırdılar.

Aynen canım oyüzden artik mesafeli kendi halimde hatta dohumuma gelirler islerimi bile birakmamaya calisiyom ne anneme nede kvye kendim ne yaparsam sonra yaparlar mi gonullerine kalmış artik sade bebeğim canim kinde yok kimseye kinusurlarsa surat asmiyorum kapum acik yoksam artik eski ben yokum surekli arayıp gönül almalara esimde artık ustelemiyor bende sormuyorum rabbim herkesin yuzler i ni utandirsin

Sağolun canlar bugün uyuyamam heral heyecandan duanizi eksik etmeyin bayrami atlatayim yasin okutcam burdada baslatcam inşallah hayırlı okur benim icinde yavrum içinde
Okumazmiyim ben o minige rabbim sağlıcakla aldirsin kucağına yerim o bal lokumu benn

Napim canım ya tatlıanneye üzüldüm baya durumuna
Uğraşıyoruz işde öyle sem nerelerdeydin nabtn bakalıö
Onun çevresi ful dayaklik ya o minigin poposunu yesinler inşallah napim canım pazara gittim geldim buhar oldum bazen bu havalarda cinsiyet değiştirmek istiyom ya sıcakta kadınlık çekilmiyor bı güneş kremi sürdüm ful altı bı yandan regli kescem kendimi bulanima girdim ya

Ahahahha atın beni denizlere
Bende çok düşünüyorum ah erkek olsam nokurdu sanki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…