O evlat senin nasıl aldır diyo. Tabi ki sıkıntısını küçümsemiyorum. Ama öyle gelicek ya da belki öyle gelmicek..neyse sinirlendim eşine Kuzu.

İnşallahh sağlıkla gelir ama öyle gelmese de o senin kuzunn. Nasip öyleymiş. İyi de kötü de Allah'tan. Kuzu ya sinirlenince karışık ifade ediyorum kendimi yanlış anlama beni. Senin yerine koydum sadece kendimi

Kayinvalidemin alindigi şey burdan pay bicelim ankarada oturuyorlar bizde memeleketlerine yakın yere taşındık esimde koyu sever kvlerde 15 gunde 1 ayda bir bazen gelirler köye 1 2 günlüğüne neyse yinede okadar kirginkiga hep normal geçiyor yanyana iki laf söylüyor soleyken bole bende artık gönlünü alarak izza ederim olay kapanıyor ama o surecte bana kusken ki kiskancliklari esimle gitmem kendime bişiler almam ama alsam kiskanmalar esim alirken ailesinede alır vs kini tututyor bana nese biz köye gidiyoz arada esimin akrabalari çok sever beni kwyinvalidemlerlede arada aryom görüşüyoruz teyzesi az tazafasulye bi iki kilo mısır biber armut bişiler koydu esimde babamlara koli yapayım onlar severler diye misir biber armut koydu gönderdi nese bende hiç demem gonderdik ettik diye aradım naptiniz ne ettiniz diye napim deidm yemek yapacam sagolsun az fasulye koymuşlar di bir kac poset attım onu pisircem falan bizim koli gondercemizden haberi yok iyi etmissin falan baya konuşup kapattı.

Amiiiiin

E iste niye koli gonderdiniz misirlar das gibi de sile bole bende koy misiri ben anlamam içimizden geldi gonderdik e biberi gonderen azda fasulye koyar bende aklıma gelmedi az diye hani iki uc poset atmissin ya esimin adini diyerek biliyor benim koy sevdiğimi dedi.

Bende anne dolapda duruyor gelincede yeriz dedim ben sizsiz azda olsa gecmiyor boluyom patatesle cogaltirdim hic gindermeseydiniz attim hep nese ses etmeden konuştuk kapattım arada iki uc gün sonra esimden aradim.

Üfffff. Teşekkür edeceğine siz almışsınız bize koymamışsınız diyo

Napıyon anne nasılsın sinra esim ordan anne arıyorum niye acmiyon diye seslendi ben ksuum ona fasulye konusunu açtı yine esimde bunun icin kusulurmu alirim burdan gönderirim uzattitida uzatti az vardi neyi bölüm ben istemem size okadar az göndermek dedi ben patatesle cogaltirdim falan posetle koymus dolaba ben oldam bolerdim falan bende anne gonderelim dedimyok yemem falan kapattik sonra esimde araba almisti ankaradan bura koy yerleri cok oldugundan giderken de 5 kilo fasulye aldı koy götürdü bunun icinde bana gönül koydu aramsdi ondan beri 10 gündür bende artık dusmuyorum üzerine. Esimi ariyor konuşuyor laf atmiyor benden bekliyor hep.

Ayy gıcık kadın. Hiç düşme üzerine canım şımarmış sanki bildiğin :)

Güya bana diyorki senin yani esime yetisdirgimi sandi yine konuyu açtı halbuki demedim esime annen alınmış diye omunda acmammis telini oan dedi banada soruyor bende anne demedik ben bizimkine gizlim yok diyor yuzune derim annesini ln sevdigini biliyor falan aman bole b*ktan şeyler iste kızlar bundan ibadet neler var daha bilseniz omrumu curuttu.

:) Allah sabır versin valla canım. Eşin kaç yaşında

İyisimi sen hamile halinle o kadından uzak dur kuzu Allah ıslah etsin onu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…