- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.301
O evlat senin nasıl aldır diyo. Tabi ki sıkıntısını küçümsemiyorum. Ama öyle gelicek ya da belki öyle gelmicek..neyse sinirlendim eşine Kuzu.Benim dunyamda yok ole malesef aileme herseyi anlatmıyorum çünki toplamasi bana düşüyor yine başım ağrıyor esim su yönden doktorlar aldircaklardi esimde zor bakmasi k O mse olumlu konuşmuyor sen cekecen bir sürü sorun hepsi aynı diyor ailemde aldirtmadi kayin vb alidemlerde icten zaten bole bir gebelik istemediler yani aldirda demedi ama hep uzulursunuz dogunca sole bole ailem bir karıştı bende aldirmadim zaten kötü olundu şimdi iyiyiz ama kimse hevesli değil bir teselli cocuk hakk i mda birsey ne ararlar bide onlarin nazlari kusmeleri gonullerini al aman burda paylasiyorum derdimi esimde ailem karıştığı ve bende onların lafina bakıp aldirmadigim için biraz soğuk gibi normal davraniliyor hersey.
AmiiiiinAynen canım oyüzden artik mesafeli kendi halimde hatta dohumuma gelirler islerimi bile birakmamaya calisiyom ne anneme nede kvye kendim ne yaparsam sonra yaparlar mi gonullerine kalmış artik sade bebeğim canim kinde yok kimseye kinusurlarsa surat asmiyorum kapum acik yoksam artik eski ben yokum surekli arayıp gönül almalara esimde artık ustelemiyor bende sormuyorum rabbim herkesin yuzler i ni utandirsin
Dualarim seninle tatli anne :)Sonrada aradan iki ucgun sonra aradim ben napiyonuz diye soğuk konuşuyor koli geldimi falan hiç bahsetemem ben
Üfffff. Teşekkür edeceğine siz almışsınız bize koymamışsınız diyoE iste niye koli gonderdiniz misirlar das gibi de sile bole bende koy misiri ben anlamam içimizden geldi gonderdik e biberi gonderen azda fasulye koyar bende aklıma gelmedi az diye hani iki uc poset atmissin ya esimin adini diyerek biliyor benim koy sevdiğimi dedi.
Ayy gıcık kadın. Hiç düşme üzerine canım şımarmış sanki bildiğin :)Napıyon anne nasılsın sinra esim ordan anne arıyorum niye acmiyon diye seslendi ben ksuum ona fasulye konusunu açtı yine esimde bunun icin kusulurmu alirim burdan gönderirim uzattitida uzatti az vardi neyi bölüm ben istemem size okadar az göndermek dedi ben patatesle cogaltirdim falan posetle koymus dolaba ben oldam bolerdim falan bende anne gonderelim dedimyok yemem falan kapattik sonra esimde araba almisti ankaradan bura koy yerleri cok oldugundan giderken de 5 kilo fasulye aldı koy götürdü bunun icinde bana gönül koydu aramsdi ondan beri 10 gündür bende artık dusmuyorum üzerine. Esimi ariyor konuşuyor laf atmiyor benden bekliyor hep.
:) Allah sabır versin valla canım. Eşin kaç yaşındaGüya bana diyorki senin yani esime yetisdirgimi sandi yine konuyu açtı halbuki demedim esime annen alınmış diye omunda acmammis telini oan dedi banada soruyor bende anne demedik ben bizimkine gizlim yok diyor yuzune derim annesini ln sevdigini biliyor falan aman bole b*ktan şeyler iste kızlar bundan ibadet neler var daha bilseniz omrumu curuttu.
İyisimi sen hamile halinle o kadından uzak dur kuzuGüya bana diyorki senin yani esime yetisdirgimi sandi yine konuyu açtı halbuki demedim esime annen alınmış diye omunda acmammis telini oan dedi banada soruyor bende anne demedik ben bizimkine gizlim yok diyor yuzune derim annesini ln sevdigini biliyor falan aman bole b*ktan şeyler iste kızlar bundan ibadet neler var daha bilseniz omrumu curuttu.
Neymiş neden küsmüş kiUfacık pireden alınıyor hic yok gibi arar i m konuşuruz güzelce bir bak alinmis birseye mutlaka busefer ki kuslugu ney anlatsam gulersin kiz.
Yazdım kuzu yukarlara bakNeymiş neden küsmüş ki
Esim 29 yaşında ama laf anlatamaz sırf gözlerine girmej icin neler yapıyor benide harcıyor.:) Allah sabır versin valla canım. Eşin kaç yaşında
Artık gelmiş geçmiş cano ama sen çok mu aradın bu ada miEsim 29 yaşında ama laf anlatamaz sırf gözlerine girmej icin neler yapıyor benide harcıyor.
Ayyy kriz geçirdim burada yemnle yuh yaa bence sen çok pohpohlamıssın kuzu yani çocuk gibi küsmek ne demek valla kşserse kendi bilir diyecen sen yanlış bir şey yapmıyorsun yapmamışsın hala özür bekliyorYazdım kuzu yukarlara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?