Canim böyle seylere kafana takma ...
neyin kafasini yasiyor bu insanlar banada versinler ecük ... te allahim bide gönül koymalae falan ...

Sağolun kizlar. Uzaktayken iste kafam bir nevi rahat yinede huzur kacirsada evde tekim mecbur bayramlarda koylere geliyor arada geliyorlar esimde asla ailesiz gitmez bir yere yuz yuze bakıyor z bizim arada bole telrarlar hep 4 sene evliyiz belki binkere kusup barisirz buna benzer sorunlardan.

Her ailede sorunlar yasanir lakin sen suan zor bir hamilelik geciriyorsun ... biraz hassas davranmalari lazim helede esinnnnnn

Valla Allah yardmcn olan canım

Her ailede sorunlar yasanir lakin sen suan zor bir hamilelik geciriyorsun ... biraz hassas davranmalari lazim helede esinnnnnn
Aynen eşinin sana destek vermesi lazım yanında olması lazım..

Ayyy kriz geçirdim burada yemnle yuh yaa bence sen çok pohpohlamıssın kuzu yani çocuk gibi küsmek ne demek valla kşserse kendi bilir diyecen sen yanlış bir şey yapmıyorsun yapmamışsın hala özür bekliyor
Esimde teli kapatinca bana kızıyor nevarda koysak bende hani kisa koyarim dedim biliyon aldığını takintisini yemeyiz veririz dedi bende bıktım valalha hepsini koli yapıp koyaydik ozaman dedim. Gitti 5 kilo pazardan aldı koy fasulyesi ankaraya giderken götürdü çocukları hep bole pesinde kosturuyor engelliyor kusuyor anne ahi almayin şöle gozleri korkmus.

Anne ahi ahi da hamile bı kadıni yıpratmanin bedelini düşünmüyorlar mi bunlar ya !!! Çok kizdimm

Kuzu benim kaynana neler neler diyor neler neler yapıyor görsen oğluna beddua ediyor bela okuyor. Ama eşim artık gülüp geçiyor napsan yaranamazsn yani ben elimi etegimi cekeli 3 yıl oldu şuan da hiç laf ettirmem kendime haksız çünkü biliyor
Eşi de işi duşmedkce aramaz asla. Demem o ki beddua etse de işlemiyor

Wow herseyin hesabini biliyorlar kendlerine düseni iyi biliyorlar ...... islerine gelince anne hakki anne ahi ... ya sen? Sende hamilesin suan. Sende anne oluyorsun. Suan onlardan dolayi bebegine yasattigin stresin vebalini kim ödüyecek? Kim bunun hakkini ödüyecek?
Demekki neymis basa gelen cekiliyormus iste ...

Allah seni napmasin emi

benimki tek yakınıyor onun dışında daha bedduasıni görmedim yaslandikca bisiler oluyo ama kadına

benimki tek yakınıyor onun dışında daha bedduasıni görmedim yaslandikca bisiler oluyo ama kadına
Anaaam benim görümcenin çektiğini kimse cekmemiştşr anasından kendi öz kızına neler yapıyor

Deliye yatıveriyorlar annemin pısıkıkıjjsı bızık en son dedm bende deliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…