Anaaam benim görümcenin çektiğini kimse cekmemiştşr anasından kendi öz kızına neler yapıyor

Deliye yatıveriyorlar annemin pısıkıkıjjsı bızık en son dedm bende deliyim
En güzeli edepsizlik yapın bacım ne demişler deli deliden sopasını saklarmis hem hepimiz birer aile olmuşuz yani eşlerinin dönsün kendi ailesine size baksın ne o ana baba b#ku yemek bana beddua etse kaynanam en güzelleri senin olsun derim seç beğen yani ha esimde bişi derse evlenmmeyeydiinn tatlı geliyorsa der birakirim ezdirim kendinizi kadinlariiiim

Ayy bizimkini seviyom ben ya inşallah böyle kalır

Nerdesin gızz:))
Kocişim 4 buçukta ise gitti o gittiğinden beri yapamadığım işlerimi yaptım uzanıyorum şimdi :) siz neler yapıyorsunuz. Valla geçmişi okuyayım dedim ama maşallah kaynatmışsınız yine bu arada annene geçmiş olsun canım temiz çıkmasına sevindim

Ağzını açamaz artık yanımda susturdm onu görğmceme de diyorm ben senin yerinde olsam arayıp sormam , cmrtesi vır yerlere gidecek olıyorlarmıs neden gidiyosnz gitmeyin bize gelin virt zırt dedim özel hayatına müdahale ettirme annen bile olsa sen evli cpcuklusun dedim

Iyi bari kuzu rahat rahat otur artık :)
Çok şükür canım ya aynen. Hiç demez şuram ağrıyo buram ağrıyo diye. Çok rahatsız olunca korkmuştum ciddi anlamda çok şükür temiz çıktı :)

Ver gaziiii birbirlerini yemekten sana fırsat bulamazlar cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…