- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.341
Anaaam benim görümcenin çektiğini kimse cekmemiştşr anasındankendi öz kızına neler yapıyor
Deliye yatıveriyorlarannemin pısıkıkıjjsı bızık en son dedm bende deliyim
En güzeli edepsizlik yapın bacım ne demişler deli deliden sopasını saklarmisAnaaam benim görümcenin çektiğini kimse cekmemiştşr anasındankendi öz kızına neler yapıyor
Deliye yatıveriyorlarannemin pısıkıkıjjsı bızık en son dedm bende deliyim
:)) boşver kuzu yazmayak bende düşündüm de :)) burdan olmaya değmez :))Banlanmazsam iyi
Biri beni mi andı
En güzeli edepsizlik yapın bacım ne demişler deli deliden sopasını saklarmishem hepimiz birer aile olmuşuz yani eşlerinin dönsün kendi ailesine size baksın ne o ana baba b#ku yemek bana beddua etse kaynanam en güzelleri senin olsun derim seç beğen yani ha esimde bişi derse evlenmmeyeydiinn tatlı geliyorsa der birakirim ezdirim kendinizi kadinlariiiim
Biri beni mi andı
Bende öyle oluyor canım
İnşallah canım insallahAyy bizimkini seviyom ben ya inşallah böyle kalır
Nerdesin hemşerim sen :))Biri beni mi andı
Kız ben onu yerim haİnşallah canım insallahbişi olmuyor bende pek ama bişi olunca ananemi devreye sokuyorum ben
Kocişim 4 buçukta ise gitti o gittiğinden beri yapamadığım işlerimi yaptım uzanıyorum şimdi :) siz neler yapıyorsunuz. Valla geçmişi okuyayım dedim ama maşallah kaynatmışsınız yineNerdesin gızz:))
Ağzını açamaz artık yanımdaEn güzeli edepsizlik yapın bacım ne demişler deli deliden sopasını saklarmishem hepimiz birer aile olmuşuz yani eşlerinin dönsün kendi ailesine size baksın ne o ana baba b#ku yemek bana beddua etse kaynanam en güzelleri senin olsun derim seç beğen yani ha esimde bişi derse evlenmmeyeydiinn tatlı geliyorsa der birakirim ezdirim kendinizi kadinlariiiim
Kız ben onu yerim ha
İçimzden içimşzdem
Kuzu ne dicen işte ne desem günaha gircem şimdi
Iyi bari kuzu rahat rahat otur artık :)Kocişim 4 buçukta ise gitti o gittiğinden beri yapamadığım işlerimi yaptım uzanıyorum şimdi :) siz neler yapıyorsunuz. Valla geçmişi okuyayım dedim ama maşallah kaynatmışsınız yinebu arada annene geçmiş olsun canım temiz çıkmasına sevindim
Ver gaziiii birbirlerini yemekten sana fırsat bulamazlar canoAğzını açamaz artık yanımdasusturdm onu görğmceme de diyorm ben senin yerinde olsam arayıp sormam , cmrtesi vır yerlere gidecek olıyorlarmıs neden gidiyosnz gitmeyin bize gelin virt zırt dedim özel hayatına müdahale ettirme annen bile olsa sen evli cpcuklusun dedim
İvit ivit ben andmBiri beni mi andı
Çok şükür canım :)Iyi bari kuzu rahat rahat otur artık :)
Çok şükür canım ya aynen. Hiç demez şuram ağrıyo buram ağrıyo diye. Çok rahatsız olunca korkmuştum ciddi anlamda çok şükür temiz çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?