- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.741
Balkonda oturuyoruz annemle canımm :) sen neler yaptın bakalım :)Naptin ne ettin nurummm
Öyle deme bitanem yaa herşeyin bi zamanı var onun da zamanı gelecek Allahın izniyleYasakladılar zamanında şimdi gelmiyor çocuğum
İnşallah kuzumÖyle deme bitanem yaa herşeyin bi zamanı var onun da zamanı gelecek Allahın izniyle
Aaa doğru ya kuzu ondann. Ayy kuzum ya :)Küçüksün diyordu ilk 3 sene çocuğu yasak demişlerdi ilk siz büyuyun sonra çocuğunuzu büyüyünce diyorlardısen evcilik zanedfiyosun derdi dedem
Bugün hepimizde bi geçmişe özlem hakim onu farkettim :) sohbete bende yetişemiyorum sürekli başa alip okumam gerekiyor
Ben bugün 135i gördümBildirim patlaması yaşıyorum
79
Kız biz evlendik bı sene yemeğimi ananem yaptı :)Aaa doğru ya kuzu ondann. Ayy kuzum ya :)
Aynen güzel oluyor :)Çocukluk yıllar çok güzeldi
90lar topiği var orda baya anımsadık
Kız biz evlendik bı sene yemeğimi ananem yaptı :)
Aynen güzel oluyor :)
Gelicek inşallah kuzum benim o da sabırsızlanıyodur güzel annesine kavuşmak içinYasakladılar zamanında şimdi gelmiyor çocuğum
Eee nolcak kuzum bu kadar kadından normal keşke bı masada kahvelerle sohbet etsek yaBildirim patlaması yaşıyorum
79
Bende 1 sene sonra yapmaya başladım kuzum benim de kv yapıyorduKız biz evlendik bı sene yemeğimi ananem yaptı :)
Ananem derdi başıma gelicekleri sen evleniyon ama diye :))Bende 1 sene sonra yapmaya başladım kuzum benim de kv yapıyordu
AzmışArkadaş nabtnız80 kusur biildirim olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?