Ananem derdi başıma gelicekleri sen evleniyon ama diye :))
Annem de kızım öğren yaptığın bana ögrendigin kendine derdi yinede girmezdim mutfağa temizlik yapardım hep. Evlendim hala aynı yemek yapmayı hiç sevmiyorum kv gelince bayram ediyorum o yapıyor gelince

Kızlar bunda çizgi yok akşam bakım dur daha netini koyim şimdi baktım sabahı öyle şimdiki aynı değil kamere güzel çeker se koyim

Hayırlısı olsun canım
Hatayli bir arkadaşım var
Çok güzel lezzetler yapar
Çiğ köfte kısır nefis
Ben izmirliyim hataya gelin geldim canım hatay usulü de bi tek kiyma tepsi yemeği var onu güzel yaparım onun dışında hala buranın damak zevkine alışamadım zaten

Annem de kızım öğren yaptığın bana ögrendigin kendine derdi yinede girmezdim mutfağa temizlik yapardım hep. Evlendim hala aynı yemek yapmayı hiç sevmiyorum kv gelince bayram ediyorum o yapıyor gelince

Ben bekarken de temizlik yemek yapardım
Annem benim kızım küçük
birşey bilmez dedi nişanlıyken

Evlendim hergün misafirim geliyor
Çevrem çok geniş benim

K.validem birgün misafir geldi yine
Anneme senin birşey bilmez dediğin küçük kadınn çıktı
Herşeyi biliyor dedi ☺

Aynı valla ilk evlendiğinde ananem hastalandı gelemedi o gün sıkışınca tost yapmıştım 5 aylık felan da evliydik ananem gülme krizine girmişti yemek tarifi defteri yapmıştı düşün ama olmayınca olmuyor napim

Ben izmirliyim hataya gelin geldim canım hatay usulü de bi tek kiyma tepsi yemeği var onu güzel yaparım onun dışında hala buranın damak zevkine alışamadım zaten

Oooo kesin izmirliiiii☺ 35
Güzel izmir
Hatay da lezzetli yemek kültürü
Ailen izmirde mı
Uzağa gitmişsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…