- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.761
Eee nolcak kuzum bu kadar kadından normal keşke bı masada kahvelerle sohbet etsek ya
160
Yok mu artıran
Aynennn:))Ne güzel en güzel yaş
☺ enişte adayı diyelim
Çocuk gibi ☺
Barışır barışır kız
Yetişmek ne mümkün buyurun
Jet sohbethane ☺
Ahh ahhh lise yıllarını özledim
Hayırlısı olsun canımAynennn:))
Hic napiyim vallah ev isi anca bitti bebegi uyuttum kendimi attim kanepeyeBalkonda oturuyoruz annemle canımm :) sen neler yaptın bakalım :)
Yerim seniiiiiGelicek inşallah kuzum benim o da sabırsızlanıyodur güzel annesine kavuşmak için
Annem de kızım öğren yaptığın bana ögrendigin kendine derdi yinede girmezdim mutfağa temizlik yapardım hep. Evlendim hala aynı yemek yapmayı hiç sevmiyorum kv gelince bayram ediyorum o yapıyor gelinceAnanem derdi başıma gelicekleri sen evleniyon ama diye :))
Ohhh keyifHic napiyim vallah ev isi anca bitti bebegi uyuttum kendimi attim kanepeye
Eee nolcak kuzum bu kadar kadından normal keşke bı masada kahvelerle sohbet etsek ya
Ben izmirliyim hataya gelin geldim canım hatay usulü de bi tek kiyma tepsi yemeği var onu güzel yaparım onun dışında hala buranın damak zevkine alışamadım zatenHayırlısı olsun canım
Hatayli bir arkadaşım var
Çok güzel lezzetler yapar
Çiğ köfte kısır nefis
Sen kaç yaşındaydın kuzum evlendiğindeee :)Bende 1 sene sonra yapmaya başladım kuzum benim de kv yapıyordu
Annem de kızım öğren yaptığın bana ögrendigin kendine derdi yinede girmezdim mutfağa temizlik yapardım hep. Evlendim hala aynı yemek yapmayı hiç sevmiyorum kv gelince bayram ediyorum o yapıyor gelince
Aynı valla ilk evlendiğinde ananem hastalandı gelemedi o gün sıkışınca tost yapmıştım 5 aylık felan da evliydik ananem gülme krizine girmişti yemek tarifi defteri yapmıştı düşün ama olmayınca olmuyor napimAnnem de kızım öğren yaptığın bana ögrendigin kendine derdi yinede girmezdim mutfağa temizlik yapardım hep. Evlendim hala aynı yemek yapmayı hiç sevmiyorum kv gelince bayram ediyorum o yapıyor gelince
21 yaşında evlendim canım 22de anne oldum ❤Sen kaç yaşındaydın kuzum evlendiğindeee :)
Ben izmirliyim hataya gelin geldim canım hatay usulü de bi tek kiyma tepsi yemeği var onu güzel yaparım onun dışında hala buranın damak zevkine alışamadım zaten
Gel gel zeytinyagli enginarı özlemişti dur senBen izmirliyim hataya gelin geldim canım hatay usulü de bi tek kiyma tepsi yemeği var onu güzel yaparım onun dışında hala buranın damak zevkine alışamadım zaten
Inşallahhh canım. Karıştı ben hataylı değilmHayırlısı olsun canım
Hatayli bir arkadaşım var
Çok güzel lezzetler yapar
Çiğ köfte kısır nefis
Gel kuzuu dinlen :)Hic napiyim vallah ev isi anca bitti bebegi uyuttum kendimi attim kanepeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?