- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.781
Çevrenin geniş olması ne güzel canım yalnız değilsin. Benim burda pek ark yok kafam kimseyi almıyor tek takiliyorum genelde :) küçük kadın seniiiBen bekarken de temizlik yemek yapardım
Annem benim kızım küçük
birşey bilmez dedi nişanlıyken
Evlendim hergün misafirim geliyor
Çevrem çok geniş benim
K.validem birgün misafir geldi yine
Anneme senin birşey bilmez dediğin küçük kadınn çıktı
Herşeyi biliyor dedi ☺
Kızlar. Bu sabah yaptım ama gittikçe hafiften silik li çizgi oldu beklemiyordum çünkü doktor en az 3 ay dedi ve emin olmak için yarın sabah tekrar yapacağım. Ama bir sizde bakın ikincisi var ama silik bilmiyoEki Görüntüle 2177569 rum artık fotoda
Canımmm benimmYerim seniiiiikardeşim benim
Çevrenin geniş olması ne güzel canım yalnız değilsin. Benim burda pek ark yok kafam kimseyi almıyor tek takiliyorum genelde :) küçük kadın seniii
Şimdi nasıl her yemeği yapıyorsun dimi :) ben bi sarma dolma işini beceremiyorum kaç sene oldu onun dışında hepsini yapıyorum:)Aynı valla ilk evlendiğinde ananem hastalandı gelemedi o gün sıkışınca tost yapmıştım 5 aylık felan da evliydik ananem gülme krizine girmişti yemek tarifi defteri yapmıştı düşün ama olmayınca olmuyor napim
Inşallahhh canım. Karıştı ben hataylı değilmama Antep sofrasına çok aşinayım :)) kahramanmaraslıyım ama Antep kültürü var bizde :)
Valla artık mutfağa hakimim ama ilk zamanlar arkadaşlarımız gelirdi ee onlarda bizim emsalimizdi pizza söylerdim yapamazdim napim gelende zaten PlayStation gelirdi eşimin arkadaşları bizim kız grubu felan sonra sonra kv mutfağa soktuÇevrenin geniş olması ne güzel canım yalnız değilsin. Benim burda pek ark yok kafam kimseyi almıyor tek takiliyorum genelde :) küçük kadın seniii
Sorma kimsem yok burda uzaktan akrabamı görsem başımın üstüne yatırırım o kadar ki tanıdık birini görmeye ihtiyaç duyuyorum aileme çok düşkünüm çok özlüyorum hepsini ama eşimle mutluyum o beni burda tutmaya yetiyor. Hatay yemekleri çok zengin ama izmirli olarak bana ağır geliyor canimOooo kesin izmirliiiii☺ 35
Güzel izmir
Hatay da lezzetli yemek kültürü
Ailen izmirde mı
Uzağa gitmişsin ya
Valla hakkımı yetinen sarmayı yapıyorumŞimdi nasıl her yemeği yapıyorsun dimi :) ben bi sarma dolma işini beceremiyorum kaç sene oldu onun dışında hepsini yapıyorum:)
Yazismalaei okuyorum ama cidden yetisemiyorunGel kuzuu dinlen :)
Annem harika yapar enginarı:) kız burda kimse enginar bilmiyor hatta satıldığını bile görmedim kaç senedir ilk defa bu sene bi manavda gördüm :) eşim enginarı ilk defa bizde yedi bu ne be dedi beğenmedi hasbamGel gel zeytinyagli enginarı özlemişti dur sen
:)) aynen canımm İlçedeyim :) tarhanamız gerçekten güzel amaa ev yapımı olucak işini bilen birinden :)) beklerimAaaa ben antepe geldim
K.maraş da 1 ay yaşadım
Dayım orda görevdeydi
Offf maraş tarhanası
Kuru dolma nefis dondurma
Ayyy orda mı yaşıyorsun
Çok şanslısın ☺
Sorma kimsem yok burda uzaktan akrabamı görsem başımın üstüne yatırırım o kadar ki tanıdık birini görmeye ihtiyaç duyuyorum aileme çok düşkünüm çok özlüyorum hepsini ama eşimle mutluyum o beni burda tutmaya yetiyor. Hatay yemekleri çok zengin ama izmirli olarak bana ağır geliyor canim
:)) aynen canımm İlçedeyim :) tarhanamız gerçekten güzel amaa ev yapımı olucak işini bilen birinden :)) beklerim
Insanlar çok düşüncesiz olabiliyor aslında bi yerde iyi yapmışsın uzaklaşmaktaÇocuk tedavisine başlayalı bende yalnızlaştım aslında burda takılıyorum
Aman zevksiz burda altın altın hiç bisiy olmasın enginar siz olmazAnnem harika yapar enginarı:) kız burda kimse enginar bilmiyor hatta satıldığını bile görmedim kaç senedir ilk defa bu sene bi manavda gördüm :) eşim enginarı ilk defa bizde yedi bu ne be dedi beğenmedi hasbam
Insanlar çok düşüncesiz olabiliyor aslında bi yerde iyi yapmışsın uzaklaşmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?