Çevrenin geniş olması ne güzel canım yalnız değilsin. Benim burda pek ark yok kafam kimseyi almıyor tek takiliyorum genelde :) küçük kadın seniii

Şimdi nasıl her yemeği yapıyorsun dimi :) ben bi sarma dolma işini beceremiyorum kaç sene oldu onun dışında hepsini yapıyorum:)

Inşallahhh canım. Karıştı ben hataylı değilm ama Antep sofrasına çok aşinayım :)) kahramanmaraslıyım ama Antep kültürü var bizde :)

Aaaa ben antepe geldim
K.maraş da 1 ay yaşadım
Dayım orda görevdeydi
Offf maraş tarhanası
Kuru dolma nefis dondurma
Ayyy orda mı yaşıyorsun
Çok şanslısın ☺

Çevrenin geniş olması ne güzel canım yalnız değilsin. Benim burda pek ark yok kafam kimseyi almıyor tek takiliyorum genelde :) küçük kadın seniii
Valla artık mutfağa hakimim ama ilk zamanlar arkadaşlarımız gelirdi ee onlarda bizim emsalimizdi pizza söylerdim yapamazdim napim gelende zaten PlayStation gelirdi eşimin arkadaşları bizim kız grubu felan sonra sonra kv mutfağa soktu

Oooo kesin izmirliiiii☺ 35
Güzel izmir
Hatay da lezzetli yemek kültürü
Ailen izmirde mı
Uzağa gitmişsin ya
Sorma kimsem yok burda uzaktan akrabamı görsem başımın üstüne yatırırım o kadar ki tanıdık birini görmeye ihtiyaç duyuyorum aileme çok düşkünüm çok özlüyorum hepsini ama eşimle mutluyum o beni burda tutmaya yetiyor. Hatay yemekleri çok zengin ama izmirli olarak bana ağır geliyor canim

Gel gel zeytinyagli enginarı özlemişti dur sen
Annem harika yapar enginarı:) kız burda kimse enginar bilmiyor hatta satıldığını bile görmedim kaç senedir ilk defa bu sene bi manavda gördüm :) eşim enginarı ilk defa bizde yedi bu ne be dedi beğenmedi hasbam

Aaaa ben antepe geldim
K.maraş da 1 ay yaşadım
Dayım orda görevdeydi
Offf maraş tarhanası
Kuru dolma nefis dondurma
Ayyy orda mı yaşıyorsun
Çok şanslısın ☺
:)) aynen canımm İlçedeyim :) tarhanamız gerçekten güzel amaa ev yapımı olucak işini bilen birinden :)) beklerim

Ne kadar fedakârsın canım
Ailene özlem zor
Sık sık git gel
Uçakla 1 saat heralde
Rabbim mesut etsin
Mutlu ol da sağ oldukten sonra kavuşursun
Evet bizde akdenizli olarak hafif yeriz
Zeytinyağlı ☺

Aman zevksiz burda altın altın hiç bisiy olmasın enginar siz olmaz hemşerim bnim nasılsa biliyo damak tadını :)

Şimdi çektim ikincisinin izi var ama sabah daha iyi net oluyormuş sabah ta denicem. T Tatlianne20 . _MihrimaH_ @_nurunnisa_ Kızlar net çekmiyor yazana kadar kender ediyor 3 tane yapana kadar @RoSsSs. Kızlar tek tek alintilayamiyorum da siz bir bakın ben yarın akşam yenisini yollarım

Eklentiler

• 20180808_224234-1.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…