- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.801
Aynen ya bendee beğenip duruyomYazismalaei okuyorum ama cidden yetisemiyorun
Ooo bende hamur işlerinde iyiyimdir sana bi ara puf poğaça tarifi vereyim herkes bayılır o poğacama :)Valla hakkımı yetinen sarmayı yapıyorumbitek hamur isleri zor oluyor
Aynen canımm şimdi tam yapım zamanı :))Arkadaşım var burda maraşlı
Onda yerim sık sık gittikçe
Damlar hep bembeyaz olurdu
Tarhana çıtır çıtır
Teşekkür ederim
Ver valla kuzu 5 yıldır o kulak memesini çözemedim yaOoo bende hamur işlerinde iyiyimdir sana bi ara puf poğaça tarifi vereyim herkes bayılır o poğacama :)
Benim alt komsu marasli bana kendi yaptığı tarhanadan getirdi ama hiç yapmadım daha böyle cips gibi nasıl yapılır bilmiyorum da :):)) aynen canımm İlçedeyim :) tarhanamız gerçekten güzel amaa ev yapımı olucak işini bilen birinden :)) beklerim
Bana da viir:))Ooo bende hamur işlerinde iyiyimdir sana bi ara puf poğaça tarifi vereyim herkes bayılır o poğacama :)
Sanki az silik var gbi canmŞimdi çektim ikincisinin izi var ama sabah daha iyi net oluyormuş sabah ta denicem. T Tatlianne20 . @_Mihrimah_ @_nurunnisa_ Kızlar net çekmiyor yazana kadar kender ediyor 3 tane yapana kadarByNkoaLa . Kızlar tek tek alintilayamiyorum da siz bir bakın ben yarın akşam yenisini yollarım
Ver valla kuzu 5 yıldır o kulak memesini çözemedim yaherkes dalga geçiyor yapamıyom diye
Senede 2 3 defa gidiyorum canım çok sık değil maalsef zaten şimdi 2.bebek geliyor artık bir daha ne zmaan gidersemNe kadar fedakârsın canım
Ailene özlem zor
Sık sık git gel
Uçakla 1 saat heralde
Rabbim mesut etsin
Mutlu ol da sağ oldukten sonra kavuşursun
Evet bizde akdenizli olarak hafif yeriz
Zeytinyağlı ☺
Hamilemisin harika bı haberrr :) gözün aydınŞimdi çektim ikincisinin izi var ama sabah daha iyi net oluyormuş sabah ta denicem. T Tatlianne20 . @_Mihrimah_ @_nurunnisa_ Kızlar net çekmiyor yazana kadar kender ediyor 3 tane yapana kadarByNkoaLa . Kızlar tek tek alintilayamiyorum da siz bir bakın ben yarın akşam yenisini yollarım
Bilirim benAman zevksiz burda altın altın hiç bisiy olmasın enginar siz olmazhemşerim bnim nasılsa biliyo damak tadını :)
Hamilemisin harika bı haberrr :) gözün aydın[/QUOT
Dövme ile yoğurt var kuzu içinde bide tuz :) dövmeyi bğtğk kazalarda pişirirler o soğur ertesi gün yoğurtla karıştırılır bir gece bekletirler incecik sererler büyük ince naylonlara :)Benim alt komsu marasli bana kendi yaptığı tarhanadan getirdi ama hiç yapmadım daha böyle cips gibi nasıl yapılır bilmiyorum da :)
Götün aydinnnnn canim insallah pozitif cikarTam emin değilim canım hayırlısı İnşallah yarın emin olmak için bir test daha yapacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?