- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.821
Eline yapışmayacak ama yumuşak olacak kuzum ben sana yazarım özelden bi araVer valla kuzu 5 yıldır o kulak memesini çözemedim yaherkes dalga geçiyor yapamıyom diye
İnşallah hamilesindir ya çok güzel bişey ne hissediyosunTam emin değilim canım hayırlısı İnşallah yarın emin olmak için bir test daha yapacam.
Tamam kuzucumEline yapışmayacak ama yumuşak olacak kuzum ben sana yazarım özelden bi ara
Sana da atarim püf noktalarıylaBana da viir:))
Yanlis un almadim ama kap kara gii
Kuzum benimSenede 2 3 defa gidiyorum canım çok sık değil maalsef zaten şimdi 2.bebek geliyor artık bir daha ne zmaan gidersem
En güzeli ben yazıp etiketlerim sizi :) şimdi onu yazarsam sizden çok geri kalırım malum çok hızlısınız
Hiç birşey hissetmiyorum. Bir önceki düşüğümde aşırı göğüs kerim ağrırdı ama bunda şimdilik tik yokİnşallah hamilesindir ya çok güzel bişey ne hissediyosun
Eses07 bilmiyorum canım emin olmak için yarin yine denicem ama çoktandır bende hamilelik konularına girmemişim düşükten sonra
HahahaEn güzeli ben yazıp etiketlerim sizi :) şimdi onu yazarsam sizden çok geri kalırım malum çok hızlısınız
Etmezmiyim inşallah seninde bebeğin seninledir canımKızlar konu sahibimiz tatliş anne yarın hastaneye gidecek dua edin olur mu inşallah bir mucize olur
Hiç birşey hissetmiyorum. Bir önceki düşüğümde aşırı göğüs kerim ağrırdı ama bunda şimdilik tik yok
Geldiğin nasıl da belli be kadın hemen güldümBenim annem sni alan yandı demişti smsi görüyorm ki ben yanmjsjm
Bende heycanlandim desemKızlar konu sahibimiz tatliş anne yarın hastaneye gidecek dua edin olur mu inşallah bir mucize olur
Hiç birşey hissetmiyorum. Bir önceki düşüğümde aşırı göğüs kerim ağrırdı ama bunda şimdilik tik yok
Yüzünde gülücük olurumGeldiğin nasıl da belli be kadın hemen güldüm
Tamam canımm :)Sana da atarim püf noktalarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?