Dövme ile yoğurt var kuzu içinde bide tuz :) dövmeyi bğtğk kazalarda pişirirler o soğur ertesi gün yoğurtla karıştırılır bir gece bekletirler incecik sererler büyük ince naylonlara :)
Yok kız onu demiyorum bunu nasıl çorba haline getircem ben :) bide tadı nasıl bilmiyorum yapmaya cesaretim yok :)

Ben birkeresinde anneme böyle yanlis yazmisdim ... esimin gözüne birsey girmisdi bende anneme yazmisim ki anne xy götüne birsey kacti hastaneye gidiyoruz su tuttum ama cikmiyor bunlar evde senaryo üstüne senaryo yazmis ne girmis ola bilir diye

Yanlis un almadim ama kap kara gii ((
Kuzu biraz pratikte oluyo ya zaten ilk defa deniyosan bi şeyi oladabilir olmayadabilir :) onu yapıcaksın bir iki defa öyle deneyerek oluyo. Ben genelde netten değil böyle arkadaşlarda akrabalarda tadıp beğendiğim tarifleri istiyorum denenmiş oluyo bi de şöyle yapınca daha iyi oluyo diyolar mesela :) öyle işte :))

Ah havana havaya hah Allah canını almasın gözümden yas geldi hahahahshhahaha

Canım kan ver net çıkar
İnşallah hamilesindir
Kan için uzaktayım şehirden şuan bununla idare edecem araba alacak eşim valla taksiyle git gel artık pert olduk şahsi olursa hem yavaş gider araba hemde rahat neolur ne olmaz korkuyorum diğeri gitti çok üzüldüm

Hamur isini hic beceremiyorum ama yemek yapmayida cok seviyorum :) denemek lazim

Kan için uzaktayım şehirden şuan bununla idare edecem araba alacak eşim valla taksiyle git gel artık pert olduk şahsi olursa hem yavaş gider araba hemde rahat neolur ne olmaz korkuyorum diğeri gitti çok üzüldüm

Bir defa mı düşük yaptın cnm
Ben iki saat uzaklıkta görüyorum tedavimi hep yolda geçti zaman zararımı oldu diye düşünmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…