- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.841
Yok kız onu demiyorum bunu nasıl çorba haline getircem ben :) bide tadı nasıl bilmiyorum yapmaya cesaretim yok :)Dövme ile yoğurt var kuzu içinde bide tuz :) dövmeyi bğtğk kazalarda pişirirler o soğur ertesi gün yoğurtla karıştırılır bir gece bekletirler incecik sererler büyük ince naylonlara :)
Canım bana yanlışlıkla oldu ama yazım yanlışı yaptın daha tazeyken bir bakBende heycanlandim desem
Ayyyyyyy tabiki gözzz demek istedim
KıskançTamam canımm :)
Yok kız onu demiyorum bunu nasıl çorba haline getircem ben :) bide tadı nasıl bilmiyorum yapmaya cesaretim yok :)
Ben birkeresinde anneme böyle yanlis yazmisdim ... esimin gözüne birsey girmisdi bende anneme yazmisim ki anne xy götüne birsey kacti hastaneye gidiyoruz su tuttum ama cikmiyorhahahahahahah
Yazın gitmiştim ben bu aydaAynen canımm şimdi tam yapım zamanı :))
Sağlık olsun canımSenede 2 3 defa gidiyorum canım çok sık değil maalsef zaten şimdi 2.bebek geliyor artık bir daha ne zmaan gidersem
Sesli güldüm yaaa Allah seni var yaaaAyyyyyyy tabiki gözzz demek istedim
Kuzu biraz pratikte oluyo ya zaten ilk defa deniyosan bi şeyi oladabilir olmayadabilir :) onu yapıcaksın bir iki defa öyle deneyerek oluyo. Ben genelde netten değil böyle arkadaşlarda akrabalarda tadıp beğendiğim tarifleri istiyorum denenmiş oluyo bi de şöyle yapınca daha iyi oluyo diyolar mesela :) öyle işte :))Yanlis un almadim ama kap kara gii((
Ah havana havaya hah Allah canını almasın gözümden yas geldi hahahahshhahahaBen birkeresinde anneme böyle yanlis yazmisdim ... esimin gözüne birsey girmisdi bende anneme yazmisim ki anne xy götüne birsey kacti hastaneye gidiyoruz su tuttum ama cikmiyorbunlar evde senaryo üstüne senaryo yazmis ne girmis ola bilir diye
Kan için uzaktayım şehirden şuan bununla idare edecem araba alacak eşim valla taksiyle git gel artık pert olduk şahsi olursa hem yavaş gider araba hemde rahat neolur ne olmaz korkuyorum diğeri gitti çok üzüldümCanım kan ver net çıkar
İnşallah hamilesindir
Gülümmm ❤Yüzünde gülücük olurum
BitmiyorduBegenmeler bitmedi
Wouwww hemen gelşyormGelin kızlar meyve saati ☺
Hamur isini hic beceremiyorum ama yemek yapmayida cok seviyorum :) denemek lazimKuzu biraz pratikte oluyo ya zaten ilk defa deniyosan bi şeyi oladabilir olmayadabilir :) onu yapıcaksın bir iki defa öyle deneyerek oluyo. Ben genelde netten değil böyle arkadaşlarda akrabalarda tadıp beğendiğim tarifleri istiyorum denenmiş oluyo bi de şöyle yapınca daha iyi oluyo diyolar mesela :) öyle işte :))
Aynen kuzu sonra hallederiz :))En güzeli ben yazıp etiketlerim sizi :) şimdi onu yazarsam sizden çok geri kalırım malum çok hızlısınız
Kan için uzaktayım şehirden şuan bununla idare edecem araba alacak eşim valla taksiyle git gel artık pert olduk şahsi olursa hem yavaş gider araba hemde rahat neolur ne olmaz korkuyorum diğeri gitti çok üzüldüm
CanımmmGülümmm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?