- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.861
Amin kuzum inşallah. Rabbim en yakın zaman da size de yaşatsın inşallah bebek heyecaniniYazın gitmiştim ben bu ayda
Çok güzel ya
Sağlık olsun canım
Onlar gelir
Evladın hayırlısıyla gelsin de
☺☺
Yemin ederim sesli güldümBen birkeresinde anneme böyle yanlis yazmisdim ... esimin gözüne birsey girmisdi bende anneme yazmisim ki anne xy götüne birsey kacti hastaneye gidiyoruz su tuttum ama cikmiyorbunlar evde senaryo üstüne senaryo yazmis ne girmis ola bilir diye
Gül gelllll ☺Wouwww hemen gelşyorm
ha biz güldürmüyoduk yaniGeldiğin nasıl da belli be kadın hemen güldüm
Tamm şımarma hemenCanımmm
AynenBitmiyordu
Amin inşallah canım benimAmin kuzum inşallah. Rabbim en yakın zaman da size de yaşatsın inşallah bebek heyecanini
kadın vazgecmiyo
Ah havana havaya hah Allah canını almasın gözümden yas geldi hahahahshhahaha
Canımmm
Hepinize ayrı gülüyorum kuzum da bu ross bi alem kadınHa
ha biz güldürmüyoduk yani
hemen canım afiyet olsun
Offff yemin eder çok güldğm eşim de noluyor hatun noluyor diyorz ile t yanyana klaveyede parmagin kayiyor
Hepinize ayrı gülüyorum kuzum da bu ross bi alem kadınbunun kocası yaşlanmaz kız
O gün göldeydik kertenkele kacmis sanmislarYemin ederim sesli güldüm
Yavas kiz yavas komsular incekOffff yemin eder çok güldğm eşim de noluyor hatun noluyor diyor
Karnıma ağrı girdi durdurun beni doğurmamam lazımBen birkeresinde anneme böyle yanlis yazmisdim ... esimin gözüne birsey girmisdi bende anneme yazmisim ki anne xy götüne birsey kacti hastaneye gidiyoruz su tuttum ama cikmiyorbunlar evde senaryo üstüne senaryo yazmis ne girmis ola bilir diye
Allah'ım napmasin seni emi kadınO gün göldeydik kertenkele kacmis sanmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?