- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.881
Biraz sakarimAllah'ım napmasin seni emi kadın
TamgerçektenTamm şımarma hemen
yaslanmıyOr gerçektenHepinize ayrı gülüyorum kuzum da bu ross bi alem kadınbunun kocası yaşlanmaz kız
sensiz aşk haramBensiz aşk yaşıyonuz
Haa kuzum bak şimdi küçük tencerenin 3te birine koy tarhanayı yıka süz çok bekletme suda. Sonra tencerenin yarısını geçecek kadar su koy kaynat. Kıvamı çok duru olursa biraz daha kaynat koyulaşır ya da koyu olursa su koy kaynat kapat kıvamını ayarlayınca. Çok az blendırdan geçir kıvamı öyle belli olur. Sonra yağ ısıt naneyi yak dök üzerine. Mis gibi olur deneYok kız onu demiyorum bunu nasıl çorba haline getircem ben :) bide tadı nasıl bilmiyorum yapmaya cesaretim yok :)
Allah korusun melegimin daha vakti var annesiKarnıma ağrı girdi durdurun beni doğurmamam lazım
Ahahahah evet o benmCrazy rose ☺
Kıskancım ben bak :)Tamgerçekten
yaslanmıyOr gerçektensende olmasan neye gülcem diyor diyom otur da kendine gül
sensiz aşk haram
Duuuuurrr amaaan hoppşdi hoppşdş gülmeKarnıma ağrı girdi durdurun beni doğurmamam lazım
Yok artık sjgshdhdjeO gün göldeydik kertenkele kacmis sanmislar
Sevsinler seniKıskancım ben bak :)
HahahahahahhahahahaO gün göldeydik kertenkele kacmis sanmislar
Gelin kızlar meyve saati ☺
Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sen bunu. Allahtan işte deki ben senden istiyorum benim sahibim sen değil misin bir dua çok şeyi değiştirir ve ben yaşamış birisi olarak kuluyuz older oluverir. Ve sağlıklı ve hayırlıBir defa mı düşük yaptın cnm
Ben iki saat uzaklıkta görüyorum tedavimi hep yolda geçti zaman zararımı oldu diye düşünmedim değil
Yerim seniiiii kuşum benim
Kıskanırım seni bennn
Hımm baya basitmiş kız bende uğraştırıcı bisi sandimHaa kuzum bak şimdi küçük tencerenin 3te birine koy tarhanayı yıka süz çok bekletme suda. Sonra tencerenin yarısını geçecek kadar su koy kaynat. Kıvamı çok duru olursa biraz daha kaynat koyulaşır ya da koyu olursa su koy kaynat kapat kıvamını ayarlayınca. Çok az blendırdan geçir kıvamı öyle belli olur. Sonra yağ ısıt naneyi yak dök üzerine. Mis gibi olur dene
Kıskanırm kendimden
Kıskanırım seni bennn
Annem gelene kadar beklesin de inşallah. 11 eylülde annem gelecek kızım da 20 eylülden sonra gelir herhaldeAllah korusun melegimin daha vakti var annesi
Göte ne kaca bilir baska hahahahahahahahaYok artık sjgshdhdje
Ay annem uyuyodu uyandırdım gülünceBen birkeresinde anneme böyle yanlis yazmisdim ... esimin gözüne birsey girmisdi bende anneme yazmisim ki anne xy götüne birsey kacti hastaneye gidiyoruz su tuttum ama cikmiyorbunlar evde senaryo üstüne senaryo yazmis ne girmis ola bilir diye
Insallahhhh sagklikcana gelsin benim guzummmAnnem gelene kadar beklesin de inşallah. 11 eylülde annem gelecek kızım da 20 eylülden sonra gelir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?