- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.901
Akşam akşam kocama vurdum sen böle kkonusmuyon diye oh iyi oldu oda al kankilerini git dedi ;(Kıskanırm kendimden
Ooh afiyet olsun :)Gelin kızlar meyve saati ☺
Hahahahahshhshah her an jersey olabilir ama kertenkele olamaz bence kamsmsnxnsmsmsmGöte ne kaca bilir baska hahahahahahahaha
Karnını tutuyorum durmadan zaten fırlayıp gitmesin diyeDuuuuurrr amaaan hoppşdi hoppşdş gülme
Vallah bizde eve gelince baya güldükAy annem uyuyodu uyandırdım gülünce
Hahahahahahahahahahahahahahahaha koptummm hsjshshshdhsHahahahahshhshah her an jersey olabilir ama kertenkele olamaz bence kamsmsnxnsmsmsm
Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sen bunu. Allahtan işte deki ben senden istiyorum benim sahibim sen değil misin bir dua çok şeyi değiştirir ve ben yaşamış birisi olarak kuluyuz older oluverir. Ve sağlıklı ve hayırlı
Amin canim inşallahInsallahhhh sagklikcana gelsin benim guzummm
Ben hamileyken çok hapsururdm hala daha öyleKarnını tutuyorum durmadan zaten fırlayıp gitmesin diye
Ooh afiyet olsun :)
Karnıma ağrı girdi durdurun beni doğurmamam lazım
Hahahahahahahahahahahahahahahaha koptummm hsjshshshdhs
Valla ben oturduğum yerden bile fırlatabilirim o potansiyel var bence benim kızdaBen hamileyken çok hapsururdm hala daha öylebri gün dedim hapsururken fırlayacak velet dşye
Iyi aksamlar canim :)Kızlar size iyi sohbetler
Biraz uzanacağım
Görüşürüz
Canmmmm gene gel sensiz bırakma bizi mcxKızlar size iyi sohbetler
Biraz uzanacağım
Görüşürüz
Görüşüruz canım dinlenKızlar size iyi sohbetler
Biraz uzanacağım
Görüşürüz
Yakında kapıya hamileler için doğum riski taşımaktadır yazarsınız sizAmman kuzu gerekirse çık
Basit basit kuzuuuHımm baya basitmiş kız bende uğraştırıcı bisi sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?