- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.641
Al alAynen :) bende alıcam kaç aydır
Yaa insan alıstı mı çok zor oluyorBi tane vardı kamil im. Kaçtı
Çok alışmıştık o da bende
Evet ya çok boşluk olmuştu çok alışmıştım. O da hemen alışmıştı yavruydu geldiğinde. Kafesten çıkarınca benim omzuma gelirdi direk. Dizime gelirdi. Çok güzeldi yavrum. İnşallah birileri bulmuştur daYaa insan alıstı mı çok zor oluyor
Evet canım :)Aaa muhabbet kuşu mu :)
Bizim buralar da 36-37 derece ama yinede günesteyim yaniGüneşin tadini cikardigina gore bizim buralar gibi degil :) golgesi bile saat 12 itibari ile 47 diye okudum gunesi 50 den fazla gunesin tadini cikaramayiz bile buhar oluyoruz disarida resmen sactan tut her taraf su dokulmus gibi oluyor
Vakit ayir cnm da otur en azindan sabah kahvltini yada kahveni orada ic aksamlari oturOlsun kuzum o da bişey :) benim o da yok bi balkonum var orada da oturamaya pek vaktim olmuyor
Hic sarki dinlemiyorum son zamandaBu aa en fazla dinlediginiz sarki habgisi?
Allah Analı babalı büyütsün yavrumuEvet canım :)
Bende özledimm bende resmin var suan elimdeHoşgeldin canım nasılsın
Bende bir halsizlik kokum kalkmıyor
Hoşgeldin balbalım özledik sendie
Eskiler karışık takiliyom
Aynen geri iade yokkkkk
Saol kuzucum ben şu minikler ilgilenim az öpüldünüz yarın gorusuruzAllah Analı babalı büyütsün yavrumu
Ahahahha aynenAynen geri iade yokkkkk
Oyy bizim de kuşumuz ölmüştü bahçemize gömmğştükEvet ya çok boşluk olmuştu çok alışmıştım. O da hemen alışmıştı yavruydu geldiğinde. Kafesten çıkarınca benim omzuma gelirdi direk. Dizime gelirdi. Çok güzeldi yavrum. İnşallah birileri bulmuştur da
Bim bam bommmm çok şükür dostlar serranın da artık bir bebişşi varBak artık benimde çocuğum oldu
İyi geceler hoş geldin canmiyi geceler kızlar muhabbetiniz bol olsun :)
hoşbuldumm enerjiler tavan yapmış yineİyi geceler hoş geldin canm
hayırlı olsunnn :) güzel haberEvet canım :)
Saol kuzucum ben şu minikler ilgilenim az öpüldünüz yarın gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?