- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.661
Evet gerçektenOyy bizim de kuşumuz ölmüştü bahçemize gömmğştükçok acı biset gerçekten :/
Biz de dert bitmez eee derdin sonu da gelmezhoşbuldumm enerjiler tavan yapmış yinekaynak nereden geliyor bizde bilelim
Bizim ki kabarmıatı bir de gagası içine gömülmüştüEvet gerçektensizinkide kötüymüş
burada kafam dagılıyor farklı bi dünyaya giriyorum gibi..dertler bitmiyor ne de olsa :)Biz de dert bitmez eee derdin sonu da gelmezo yüzden bosverşyoruz senin konunu okuyordum
Aynen bitmiyor vallaburada kafam dagılıyor farklı bi dünyaya giriyorum gibi..dertler bitmiyor ne de olsa :)
neymiş :)Aynen bitmiyor valla
Mesela benim şuan çok önemli bir derdim varama tın
Cooooook fazla sivri sineeeek var heryeri yedi namıssızlar: D bundan büyük dert mi olurneymiş :)
ayyyy ben halime sükredeyim o zamanCooooook fazla sivri sineeeek var heryeri yedi namıssızlar: D bundan büyük dert mi olur
Aynen senin derdin ne ki derman olalımayyyy ben halime sükredeyim o zaman
Günaydın kuzuşum hayırlı cumalarKızçelerim günaydın gününüz aydın olsun inşallah Cumanız da mübarek olsun bu aradailk ben solim dedim de
Sana da günaydın , hayirli CumalarKızçelerim günaydın gününüz aydın olsun inşallah Cumanız da mübarek olsun bu aradailk ben solim dedim de
Gunaydin canimGünaydıııınn :)
Sana da günaydın , hayirli Cumalar
Gunaydin canim
Günaydın canımm hayırlı cumalar inşallah
Günaydinlar ve hayirli cumalar
Inşallah canım inşallah. Günaydın hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar güzel bir gün geçirelim iinşalla
Iyi kaynatmissiniz maşallah hep bole mutlu olalim ben biraz dinledim dun :)Inşallah canım inşallah. Günaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?