- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.681
İyi yapmissin canim benim..Iyi kaynatmissiniz maşallah hep bole mutlu olalim ben biraz dinledim dun :)
Misafirleri gönderdin rahatlamişsindir canim..Günaydinlar ve hayirli cumalar
Hayirli cumalar canimHayirli cumalarrr canlarimmm
Aynen kuzum simdi enerji gelmisken islerime basladim bugünİyi yapmissin canim benim..
Ah!! Kuzum sen kimseden yardim bile istemiyorsun nasil olacak , dikkatli dikkatli yap bari yormadan kendini..Aynen kuzum simdi enerji gelmisken islerime basladim bugün
Kolay gelsin canim yavas yavas yap bencedeAynen kuzum simdi enerji gelmisken islerime basladim bugün
:) gece bende kendimi dinlemeye çekilmiştimIyi kaynatmissiniz maşallah hep bole mutlu olalim ben biraz dinledim dun :)
Hayirli cumalarrr canlarimmm
Nasilsinnnnn canim :)Hayırlı cumalar kuzu
Çok şükür canımm böyle bi boşluktayımNasilsinnnnn canim :)
Ben söylediğim gibi kuzuu :) sen napıyosun nasılsın :)Kizlarrrr napiyosun bakiiim :)
Bende dusa giricem heryerim yapis yapisÇok şükür canımm böyle bi boşluktayım
Temizlik yaptım duşa giricem. Sen nasılsınn napiyosun :)
Bende dusa giricem heryerim yapis yapisoturdugum yerde terledim ama ben temizlik yapmadim
evde klima olmayinca amele gibi pisiom hahhaha
Çok sıcak kız valla
:)) esmiyo mu hiç :)))@
evde klima olmayinca amele gibi pisiom hahhaha
Valla kafami dinliyorum. Bagiran cagiran yok. Cocuk sesi yok. Sakin sakin yasiyoruz günleriMisafirleri gönderdin rahatlamişsindir canim..
Oturuyorum valla. Bugün tembelligim üstmde. Evelsi gün temizlik yapmistim evim temiz bugün sadece bi süpürge cekerim yemegimi yaparim olur biterKizlarrrr napiyosun bakiiim :)
İyi valla canım şekerle lokumla konusuyom öle :) gören deli dicek:))Ben söylediğim gibi kuzuu :) sen napıyosun nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?