- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.701
Valla kafami dinliyorum. Bagiran cagiran yok. Cocuk sesi yok. Sakin sakin yasiyoruz günleri
Oh mis benimde tek yemeğim kaldıonuda bulamıyorum
Oturuyorum valla. Bugün tembelligim üstmde. Evelsi gün temizlik yapmistim evim temiz bugün sadece bi süpürge cekerim yemegimi yaparim olur biter
Yesinler şekerinle lokumunu isimlerini de koymuşsunİyi valla canım şekerle lokumla konusuyom öle :) gören deli dicek:))
Öyle sıcaktan yenmiyoda bakalım bulcaZ artık bişiBu havada ic acici yemekler daha iyi gidiyor. Mesela soguk yogurt corbasi yapabilirsin (sanirim adi yogurt corbasi, hem sicak hem soguk icebiliyorsun) yada yogurtlu firin kizartma. Yada yogurtlu makarnaEternaaLLove
Evet teyzesi bı sikimlik canları var görsen minnacık kurban olduklarım bı hareketler anneleri yer onlarıYesinler şekerinle lokumunu isimlerini de koymuşsun
Oyy ne tatlı. Bilmez miyim kuzum. Buluşunca bizde alıcaktık :) bana :)Evet teyzesi bı sikimlik canları var görsen minnacık kurban olduklarım bı hareketler anneleri yer onları
Evet sizde evlat edinin eee düğünden sonra eve şartOyy ne tatlı. Bilmez miyim kuzum. Buluşunca bizde alıcaktık :) bana :)
Evet sizde evlat edinin eee düğünden sonra eve şartbaş başa nereye kadar :))
Bak bana davetiyenin resmini yolla kadın :) bende sana düğünde takılacam hediyenin resmini yollucam
Deli:) onda var iki yavrumuz şimdi :)
İnşallah o günler gelirse hayırlısıyla
Ba
Bak bana davetiyenin resmini yolla kadın :) bende sana düğünde takılacam hediyenin resmini yollucamolcak bak gör azcik sabredin yanlız
OoohhhhhhBen şükür temizlige el attim perdeler yikaniyor camlari siliyorum mısır pisirmistim komsulara vercem az ara :) gelin kizlar.yiyelim
Ooohhhhhhmisiri pek severimmmm
Elini koluna saglik canim :)Köyden gelmisti kavanozlari bosalttim bayrama geri gotureyim diye oturdum şimdi yoruldum azcık is yaptim
Sizler napiyonuz kuzumElini koluna saglik canim :)
Ben minigimi tekrar uyuttum bi cay demlicem kendime :) sonrada biraz sil süpür isleri :))Sizler napiyonuz kuzum
Bende acıktım aslinda bişiler yiyip tekrar devqm :) oh afiyet olsun kuzum kendi başına icebiliyon emi.Ben minigimi tekrar uyuttum bi cay demlicem kendime :) sonrada biraz sil süpür isleri :))
Bugazima keyfime pek düskünüm :) iciyorum yanliz basimada cayida kahveyideBende acıktım aslinda bişiler yiyip tekrar devqm :) oh afiyet olsun kuzum kendi başına icebiliyon emi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?