- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.721
Oh en iyisi afiyet bal şeker olsun yarasin sanada :) bende fusulye pilav karışık koydum yiyorum epey aciktim demek bole is yalsam yerim yatarken halsizken kalkasim gelmiyor tek olunca:)Bugazima keyfime pek düskünüm :) iciyorum yanliz basimada cayida kahveyide
Ben şükür temizlige el attim perdeler yikaniyor camlari siliyorum mısır pisirmistim komsulara vercem az ara :) gelin kizlar.yiyelim
Canım isterse bende içerim ama çayı pek sevmem bizim buralarda yayla çayı var ada çayı gibi ama daha ufak daha aromatik bi tadı var onu çok severim 4-5 bardak içerim :))Bugazima keyfime pek düskünüm :) iciyorum yanliz basimada cayida kahveyide
Oh en iyisi afiyet bal şeker olsun yarasin sanada :) bende fusulye pilav karışık koydum yiyorum epey aciktim demek bole is yalsam yerim yatarken halsizken kalkasim gelmiyor tek olunca:)
Afiyet olsun ikinize de :)Bugazima keyfime pek düskünüm :) iciyorum yanliz basimada cayida kahveyide
Teşekkür ederim kuzum beraner olsun:)Afiyet olsun ikinize de :)
Saatler olsun baslamak gerekti bian önce :)Duştan çıktım kuzuu. Oturuyorum :)
GeldimmmmTeşekkür ederim kuzum beraner olsun:)
Öyle öyle canım. Perdeler camlar kapılar yatak dolabı hepsi bekliyoSaatler olsun baslamak gerekti bian önce :)
Demi ama can bogazdan gelirCanım isterse bende içerim ama çayı pek sevmem bizim buralarda yayla çayı var ada çayı gibi ama daha ufak daha aromatik bi tadı var onu çok severim 4-5 bardak içerim :))
Kuzum esime yiyecek bisyler hazirladim simdi yatak odami temizlicem dolabi falan indircem komple dagildi kiyafetler offf
Nooldu :)agizi kari gibi laf yapan erkege ne demeli?
Kuzenim bana laf cakip duruyorNooldu :)
Kuzenim bana laf cakip duruyormorelim bozuldu ama kendi kendime düzelttim tekrar
Tamam yavrum onuda çeker yollarım :))
Yollarım kuzuu yalnız
Altın kemer isterim
Hayırlısıyla kuzum inşallahh
Sorma hastanedeyim canım
Unuturmuyum kuzum hastanedeyim ya aklimdasiniz anca boş kaldım telden yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?