- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.741
Fol asiti kullan canim :)Nelere dikkat edilmeli bilgi verirseniz sevinirim
Ne kadar kullanmam lazım cnmFol asiti kullan canim :)
Hamileler icin özel fol asit haplari var eczaneye sorarsan onlar bilir :) saglikcana al kucagina allah anali babali büyütsünNe kadar kullanmam lazım cnm
Amin cnm teseteşe ederimHamileler icin özel fol asit haplari var eczaneye sorarsan onlar bilir :) saglikcana al kucagina allah anali babali büyütsün
Ben anca mutfaktan çıktım sayılır is cok daha biraz dinlenip devamÖyle öyle canım. Perdeler camlar kapılar yatak dolabı hepsi bekliyo
Temizlikten kafam kalkmıyor kuzu mutfaga girdim cikamadik daha isin icinden:)@RoSsSsEternaaLLove T Tatlianne20 gulse14 N Nnuurrr ay nerdesinizzzzzz ballarim kaymaklarim benimmm
Hepimiz ise girdik desene:)Kuzum esime yiyecek bisyler hazirladim simdi yatak odami temizlicem dolabi falan indircem komple dagildi kiyafetler offf
Hayırdir bitanemSorma hastanedeyim canım
Sen sabahdan beri ev isi yapiyorsun ... azcik ayaklarini yukaeiya koy bacim ya :) tozun arkasindan kosulmaz bosverTemizlikten kafam kalkmıyor kuzu mutfaga girdim cikamadik daha isin icinden:)
Polik mi vardi canim ne tam hastalığınNelere dikkat edilmeli bilgi verirseniz sevinirim
Eccuk oturduk ama duvar fayanslinonlari sildim camlarini perdesini ascam yeri sildim en son ocak ankastresi bitiyor şükür supururum komple yine yarinda oteki odalar artik bugün anca cikt8m mutfakdan :)Sen sabahdan beri ev isi yapiyorsun ... azcik ayaklarini yukaeiya koy bacim ya :) tozun arkasindan kosulmaz bosver
Pko sendromu var cnm adet düzensizligiPolik mi vardi canim ne tam hastalığın
Canım eltim rahatsizlandi onu getirdim canım acilde bekliyom öyle akşam görüşürüz kizlarHayırdir bitanem
Cok gecmis olsunCanım eltim rahatsizlandi onu getirdim canım acilde bekliyom öyle akşam görüşürüz kizlar
Cok iyisin bacim bende hamileyken yerimde duramiyordumEccuk oturduk ama duvar fayanslinonlari sildim camlarini perdesini ascam yeri sildim en son ocak ankastresi bitiyor şükür supururum komple yine yarinda oteki odalar artik bugün anca cikt8m mutfakdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?