- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.261
7 gün sonra afyona gidicez insallah :) inan hic bir yer türkiyemiz gibi degilEee her yerin bı cilvesi var anam öteki kaynım İtalya'da comoda orda köydeki ama burdan daha iyi şartları
Insallllahhh ... agizinizin tasi bizulmasin kuzummEvet aynen öyle
Aslında işi ile ilgili durumlar yolunda gitse iki üç hafta kadar önce sözlüydük. Aksilik oldu inşallah işi yoluna girerse Allahın izniyle uzun sürmez gelirler diye düşünüyorum
:)))) Siz bu hasretle 3 aya kalmaz gelinimi getirirsiniz inşallah :))
Orası öyle yagmurcum ama çocuklar için eğitimi güzel yurt dışının7 gün sonra afyona gidicez insallah :) inan hic bir yer türkiyemiz gibi degilyasamayi ve sartlsrini bilmiyorum ama ülkemiz cok güzeelll
Evet baya imkanlarimiz var burda ... uni sart degil iyi bir meslek sahibi olmak icin yada fazla oara kazanmak icin.Orası öyle yagmurcum ama çocuklar için eğitimi güzel yurt dışının
Bizde geçtik o yollardan kuzum benim hiçte yanlış anlasilmiyosun :)) inşallah damadımin işi duzelir sende biran önce herşey netleşsin diyorsun bunda kötü hiç bişi yok
Öyle mi diyosun :) uzak olup sorunları çözememek ya da uzaklıktan kaynaklı böyle sorunlar yaşamak beni çok sıkıyo. Valla kuzu yanlış anlaşılıcam diye korkuyorum meraklı gibi :)))
Tabi canım da işşnş kursun bakalımpolisimiz
Yok yok istiyo o da çok istiyo ama işe başlamadan gelmek istemiyo :)Iste elini cabuk tutsunbiraz gaz vermek lauim bi mitivasyon lazim oglanaaa
Eşim mutaitlik yapiyo durumumuz iyi fakat ilerde bı cocugum olursa sayet orta okuldan sonra burda eğitimini düşünmem açıkçasıEvet baya imkanlarimiz var burda ... uni sart degil iyi bir meslek sahibi olmak icin yada fazla oara kazanmak icin.
Aynen her köşesi hemde7 gün sonra afyona gidicez insallah :) inan hic bir yer türkiyemiz gibi degilyasamayi ve sartlsrini bilmiyorum ama ülkemiz cok güzeelll
Kıyamam size ben :))Yok yok istiyo o da çok istiyo ama işe başlamadan gelmek istemiyo :)
Hakli olarak :) olur insallah nuruuum :)Yok yok istiyo o da çok istiyo ama işe başlamadan gelmek istemiyo :)
Çabıh gelGelicem birazdan kaynatakoyun siz
Inşallahhh canımm hayırlısıyla Allah razı olsun :)Insallllahhh ... agizinizin tasi bizulmasin kuzumm
Aaaaa kiz ben sana birsey sorucam belki esin bilir ... bizimkiler elektrik abineligini alamiyorlar müteahhitin sigorta borcundan dolayi .....Eşim mutaitlik yapiyo durumumuz iyi fakat ilerde bı cocugum olursa sayet orta okuldan sonra burda eğitimini düşünmem açıkçası
Aynen kuzu aynen öyle :)Bizde geçtik o yollardan kuzum benim hiçte yanlış anlasilmiyosun :)) inşallah damadımin işi duzelir sende biran önce herşey netleşsin diyorsun bunda kötü hiç bişi yok
Uyansın sorimm :))Aaaaa kiz ben sana birsey sorucam belki esin bilir ... bizimkiler elektrik abineligini alamiyorlar müteahhitin sigorta borcundan dolayi .....
bu durumda ne yapilir?
Inşallahhh Kuzumm hayırlısıyla :)Hakli olarak :) olur insallah nuruuum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?