Inan aklim hep annemde babamda konusmasalar bile benimle ... bi türlü yardimci olmak istiyorum ama anlamiyorum ki bu islerden ...
Canım benim.. Anlıyorum seni. Ne olursa olsun kötülük düşünemezsin. Daha iyi evlatlık yapmak istersin. Lafım sana değil kuzum hak etmeseler bile üzülürsün bi şey yapamıyosun diye :)

Canım benim.. Anlıyorum seni. Ne olursa olsun kötülük düşünemezsin. Daha iyi evlatlık yapmak istersin. Lafım sana değil kuzum hak etmeseler bile üzülürsün bi şey yapamıyosun diye :)
Evet öyle ... iyi olsunlar istiyorum sadece ... ayaklarina tas degmesin istiyorum ...

Kuzucum adam cevap verdi geri uyudu onlar yinede kendi borçları olmadığına dair dilekçe versinler ( zorla uyandırdım adamı valla geri uyudu :) )
Ayyy niyeee yazik adamcagiza ... ben beklerdim kuzumm ... sey yarin sabah bak ama lütfen uyandirma bide sey sorarmisin kime verilcek o dilekce diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…