- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.281
Vallaha mi? Allah razi olsunUyansın sorimm :))
Kuzum benimm inşallah sende onların kaygısını yaşarsın 3-5 sene sonra :) hangi okula göndersek dersin :)Eşim mutaitlik yapiyo durumumuz iyi fakat ilerde bı cocugum olursa sayet orta okuldan sonra burda eğitimini düşünmem açıkçası
Vallaha mi? Allah razi olsun
Aaaaa kiz ben sana birsey sorucam belki esin bilir ... bizimkiler elektrik abineligini alamiyorlar müteahhitin sigorta borcundan
Sorarım kuzu nolcak kiVallaha mi? Allah razi olsun
Olsun beklerimSorarım kuzu nolcak kiadamı uyuyamadim önce söyleseydin keşke :))
Aminn nurum amin ya bende bu çocuk olayından yildim yemin ederimKuzum benimm inşallah sende onların kaygısını yaşarsın 3-5 sene sonra :) hangi okula göndersek dersin :)
Az kaldı kuzum benim inşallahAminn nurum amin ya bende bu çocuk olayından yildim yemin ederim
Inan aklim hep annemde babamda konusmasalar bile benimle ... bi türlü yardimci olmak istiyorum ama anlamiyorum ki bu islerden ...İyi düşündün kız:)
Abonelik üstünüzde degilmi kuzucumOlsun beklerim
Ya sabir ya sabir ya sabir diceksin sakin isyan etme bitanem ...Aminn nurum amin ya bende bu çocuk olayından yildim yemin ederim
Hayir degil ... suan santiyeden kullaniyor evde oturanlar. Annem gil asla ordan kullanmak istemiyor...Abonelik üstünüzde degilmi kuzucum
Etmiyorum kuzum beklicez artık ( yagmurcum abonelik uzerinizdeyse annen veya baban dilekçe vericekler elektrik dairesine )Ya sabir ya sabir ya sabir diceksin sakin isyan etme bitanem ...
Canım benim.. Anlıyorum seni. Ne olursa olsun kötülük düşünemezsin. Daha iyi evlatlık yapmak istersin. Lafım sana değil kuzum hak etmeseler bile üzülürsün bi şey yapamıyosun diye :)Inan aklim hep annemde babamda konusmasalar bile benimle ... bi türlü yardimci olmak istiyorum ama anlamiyorum ki bu islerden ...
Kuzucum adam cevap verdi geri uyudu onlar yinede kendi borçları olmadığına dair dilekçe versinler ( zorla uyandırdım adamı valla geri uyudu :) )Hayir degil ... suan santiyeden kullaniyor evde oturanlar. Annem gil asla ordan kullanmak istemiyor...
Evet öyle ... iyi olsunlar istiyorum sadece ... ayaklarina tas degmesin istiyorum ...Canım benim.. Anlıyorum seni. Ne olursa olsun kötülük düşünemezsin. Daha iyi evlatlık yapmak istersin. Lafım sana değil kuzum hak etmeseler bile üzülürsün bi şey yapamıyosun diye :)
Ayyy niyeee yazik adamcagiza ... ben beklerdim kuzumm ... sey yarin sabah bak ama lütfen uyandirma bide sey sorarmisin kime verilcek o dilekce diye ...Kuzucum adam cevap verdi geri uyudu onlar yinede kendi borçları olmadığına dair dilekçe versinler ( zorla uyandırdım adamı valla geri uyudu :) )
Allah raziii olsunnnKuzucum adam cevap verdi geri uyudu onlar yinede kendi borçları olmadığına dair dilekçe versinler ( zorla uyandırdım adamı valla geri uyudu :) )
Kuzucum elektrik dairesine vericekler aboneliğin üzerlerinde olmadığına dairAyyy niyeee yazik adamcagiza ... ben beklerdim kuzumm ... sey yarin sabah bak ama lütfen uyandirma bide sey sorarmisin kime verilcek o dilekce diye ...
Allah sende de razı olsun canım benim nedemekAllah raziii olsunnn
Ben bunu babama bi söyliyim cok tsk ederimmmmKuzucum elektrik dairesine vericekler aboneliğin üzerlerinde olmadığına dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?