- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.841
Hosgeldn canmmYine ben geldim kuzularr..!! Arada gelip gidiyorum kusura bakmayin kiz firsat vermiyor..
Özge ulusıoydan dıymustmSenin tüyo iyiymiş ..
Herseye fayda valla kuzumBen vazelini kizin poposuna kullaniyorum sürekli, pişiğe iyi geliyor..
CanımmBugün burasi niye böyle bos
Kuzum :)Canımm
Napıyosun:)Kuzum :)
Youtubedan karadashian lara bakiyorumNapıyosun:)
:)) bende squat yaptım az dinleniym dedim :))Youtubedan karadashian lara bakiyorumsen napiosun :)
Bu saatte?:)) bende squat yaptım az dinleniym dedim :))
Ayy kuzu baya ara verdim bileğim burkulmuştu. Az önce polis videoları izledim aşka geldim dedim kalk nur :)) inşallah istikrarlı olursam :)Bu saatte?Masallahinvar kiz nur
Tavsiye ederimOyhh ne güzel yaa
Aman canım nolacak. :)) üşenmesem ev de dondurma yapacağım ama üşeniyorum. Dışardan yemiyorum bir şey. Ondan hiç yiyemedim.Kız benim bugün neden düşüncesizliğim üzerimde. Herkesin canını bi şeyler istettim
:) ay hamileler falan da varya. Kızlar hakkınızı helal edinTavsiye ederim
Aman canım nolacak. :)) üşenmesem ev de dondurma yapacağım ama üşeniyorum. Dışardan yemiyorum bir şey. Ondan hiç yiyemedim.
Insallah canim :) squat neyki?Ayy kuzu baya ara verdim bileğim burkulmuştu. Az önce polis videoları izledim aşka geldim dedim kalk nur :)) inşallah istikrarlı olursam :)
Rabbim yarina birakirda yanlarina birakmaz merak etme..!!Yaz temizligin böylesi ... arayip sormadan ziyade piskolojimi bozuyorlar kasitli ...cehennemin dibine kadar yollari acik ama varyaaaa yüce rabbim yanlarina birakmaz benim vicdanim fistik
Insallah !!! Ama herzaman sükür diyorum ... herseye sükür ... boynumuz kildan ince kaderde ne yaziyorsa o yasanir ... herseyin hayirlisiRabbim yarina birakirda yanlarina birakmaz merak etme..!!
Hadi bakalim inşAllah canim, bol bol dertlerini denize birakirsin iyi gelir..Insallah !!! Ama herzaman sükür diyorum ... herseye sükür ... boynumuz kildan ince kaderde ne yaziyorsa o yasanir ... herseyin hayirlisi5 gün kaldi tatile cok ihriyacim var
Ayneeeeen zaten burasi bana iyi geliyor :) kafami dagitiyorum :)Hadi bakalim inşAllah canim, bol bol dertlerini denize birakirsin iyi gelir..
Bendeee...Ayneeeeen zaten burasi bana iyi geliyor :) kafami dagitiyorum :)
Sesin solugun cikmiyr kuzum hayalet givi anca begeniosunBendeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?