- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.881
Rossssssss konusmak istersen ben seni her zaman dinlerim ... belki tavsiye veremem ama dinlerim :)Ne izini kuzum yaa iki gün çalışıyor iki gün evde vardiyalı :)
Uslu otursa skntı yokSevgiliyken ayni evde yaşamanin hayalini kurariz; evliykende evden gitsin diye uğrasiriz..
Kuzum sen zaten zayiftin değil mi? Pilates yapsan olmaz mi..??Yaanii kuzum yarım çömelme hareketi kalça şekillendiriyo. Ben ağırlıkla yapıyorum büyütüyo ağırlık olunca :)))
Bilşyormmmmm tatlım :) bizde şiddetli iletişşmsizlik var başka bşsey yokRossssssss konusmak istersen ben seni her zaman dinlerim ... belki tavsiye veremem ama dinlerim :)
Degisikmis canim..Ne izini kuzum yaa iki gün çalışıyor iki gün evde vardiyalı :)
Gecer insallahBilşyormmmmm tatlım :) bizde şiddetli iletişşmsizlik var başka bşsey yok
Cık yaramaz :) ama bir ay yap garanti veriyorum görürsün ama bak nasıl yapılıyo Youtube tan5 gün yapsam bi ise yarar mi ki?
Ayy!! Birde emekli oldugunu düşünsene hiç cekilmez..Uslu otursa skntı yokher şeye maydanoz
Bende yapiyim o zamanCık yaramaz :) ama bir ay yap garanti veriyorum görürsün ama bak nasıl yapılıyo Youtube tan
Normal de 8 5 çalışıyordu sonra ek iş yaparım diye bu sisteme geçti evde oturuyor ancaa..Degisikmis canim..
Çocuklarla ilgilense yine iyi degil mi canim..??Bilşyormmmmm tatlım :) bizde şiddetli iletişşmsizlik var başka bşsey yok
Allah muhafazaaaaa olmasın.Ayy!! Birde emekli oldugunu düşünsene hiç cekilmez..
İnşşş canım ne geçmrmiş ki bu geçmesinGecer insallah
Tek bildiği bağırmak boş versene :)Çocuklarla ilgilense yine iyi degil mi canim..??
Cok dogru :) bugün hepimiz bi durgunuz hayirdir insallah :)İnşşş canım ne geçmrmiş ki bu geçmesin
Bakk!! Bu olmadi simdi asabilik var o zaman ..Tek bildiği bağırmak boş versene :)
Demi yaaaa bende özledim resmen keyif yapmaya gitti bileydim dün daha cok cene calardim onla@umudu beklemek yok ya ondan kesin
Serroş gelemedi...@umudu beklemek yok ya ondan kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?